Modrý koutek s Tindrell

Avatar! (Azula, Zuko, Mai, Ty Lee)

Ahojky! Dnes se obejdeme bez tipického "Tindrell úvodu". Proč? Protořže jsem líná :D. Dnes bych Vám chtěla ukázat něco k seriálu Avatar, konkrétně k postavám a ještě konkrétněji, k těmto postavám: Azula, Zuko, Mai a jak Vám jistě došlo, Ty Lee.
Jistě přijdou otázky "Co to je Avatar?" nebo "Jé to znám! To je ten film o modrých lidech.". Dovolte mi to tedy trochu osvětlit. Jde o seriál zvaný Avatar - Legenda o Aangovi, nebo-li The last airbender. Chtěla bych Vás postupně seznámit se všemi postavami a doufat, že se třeba jednou na tento seriál podíváte.
Jdeme na to!


Zuko - Korunní princ Národa ohně, který byl popálen, vyděděn a vyhoštěn svým otcem, aby našel Avatara, za to, že se postavil proti plánu starého generála při válečné poradě v jeho 13 letech. Zuka ze začátku dopátrání Avatara drželo při naději, že mu otec vrátí čest, ovšem v knize ohně objevuje Zuko svůj pravý osud jakožto Aangův učitel ovládání ohně a jejich pomocník ve svržení jeho otce Pána ohně Ozaie. Nakonec je dle slov jeho strýce Irohova označen za Idealistu s nezpochybnitelnou ctí.

Můj názor na tuto postavu: Zuko mi vždy připadal jako fajn kluk i když to byl zezačátku záporák. Věřila jsem v jeho dobré nitro a vždycky mu fandila, když tedy zrovna nebojoval s Katarou. Na GIFu je to ten, co rozkopává stůl.


Azula - Nemilosrdná a chladná vládkyně ohně, princezna Národa ohně a sestra Zuka. Je velkou vládkyní ohně a díky své chladnokrevné povaze má její ohen modrou barvu, krom ovládání ohně je také schopna ovládat blesky. Je v patách jejího strýce Iroha a bratra Zuka jakožto neschopů a nakonec i zrádců za pomoci jejích kamarádek Mai a Ty Lee. Azula žije v přesvědčení, že jí matka pokládala za zrůdu a nikdy ji neměla ráda. Je pojmenována po jejím dědovi pánu ohně Azulonovi.

Můj názor na tuto postavu: No, musím přiznat, že se mi jeden čas celkem líbila. Ale od dílu "Vězení" jsem jí začala nesnášet. Je to prostě zmije ; ) Na GIFu je u toho plačícího chlápka.

Mai - Mai je dcerou a také nejstarším dítětem guvernéra okupovaného Omashu. Později se přidala k Azule a Ty Lee na hon za Zukem a za Aangem. S Azulou a Ty Lee se setkala již na královské akademii ohně, kam ji její rodiče dali. Je jednou z nejvíce privilegovaných dívek z národa ohně. Poté co se navrací se Zukem a Azulem k národu ohně začne se Zukem chodit a kvůli lásce k Zukovi zradí Azulu

Můj názor na tuto postavu: Mai jsem měla vždycky ze všech nejradši. Svým ledovým klidem a uzavřeností mě okouzlila hned na začátku. A její obratnost s řeznými zbraněmi? Úžasné! Ale nejlepší stejně bylo, jak kvůli Lásce podkopne Azulu ;)


Ty Lee - Ty Lee je veselá a energická holka, s velkou ohobností a mršstností a je schopná blokovat protivníku chi, může tak vládcům živlů dočasně přerušit jejich schopnost na živly. Ty Lee chodila stejně jako Azula a Mai na Královskou akademii ohně, kde se spolu potkali. Dle jejích slov, nechtěla být součástí předem připraveného plánu a tak se přidala k cirkusu, kde nakonec za ní přišla Azula, aby se k ní přidala.

Můj názor na tuto postavu: Ty Lee je opravdu super holka. Vždycky mě bavilo, jak chodí po rukách, nebo metá salta. Je pravda, že Azula jí zkazila, ale potom se osmělila a šla s Mei proti ní. A nejlepší bylo, jak se nakonec dala k bojovnicím Kyoshi. Na GIFu se houpe na lustru.
_______________________________________________
Tak, to bude vše. Budu ráda i za Vaše názory, která postava se Vám líbí nejvíce a taky za plusko. Snad z toho opravdu udělám sérii, takže budu ráda za podporu. To buide ode mě vše : )
___________________________________________________
P.S. Abyste si nemysleli, že toho chlápka na GIFU týrají, nechte se vyvést z omylu; byl to parchant a to měl za to!

Komentáře

dzgz8

Krásné

Edit 09:26: Hezky popsané. Avatara jsem sledovala kdysi a moc se mi to líbilo. Uděláš i další díl s jinými postavami, prosím?=)

dzgz8To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.