Mini horory

Plus nebo mínus aneb článek tak trochu o ničem :D

Ahojky! Pokud alespoň trochu procházíte komentáře na HPD, určitě jste si všimli toho, že se zde dají ohodnotit komentáře a články. Mimo plus jsou tady ale i mínus, kterých však není tolik, protože je mohou dávat jen VIP. Já minimálně jedno mínus dostala. To mne vlastně přinutilo tento článek napsat. Ne že bych z toho byla nějak vytočená, nebo to tady chtěla podrobně rozebírat, zkrátka mne to donutilo zamyslet se. Zamyslet se nad tím, k čemu vůbec hodnocení článků a komentářů je a nad tím, co donutí člověka takové plus nebo mínus dát.

Sice chápu, že by asi nebylo dobré, kdyby mohli dávat mínus všichni. Na druhou stranu, kolikrát jsem jen si přečetla nějaký nesmyslný komentář a jen rozzuřeně skřípala zuby a říkala si, proč jen nemůžu dát mínus! Jak praví staré přísloví: "Všude chleba o dvou kůrkách." Svatá pravda. Protože nikdy není nic ideální a vše má své dobré i špatné stránky. Jednoduché jako facka. A to platí i když píšete komentář. Nikdy s vámi nebude souhlasit každý, co je ale jisté, je to, že komentář typu: "shjklfnhuletzhui" nebo článek typu "fčera sme bili v opchodě a bilo to super atoje fše dejte plus" bude mít rozhodně horší hodnocení než komentář typu: "Ahoj, všem přeji pěkné prázdniny! Užijte si je." nebo krásný, dlouhý článek plný obrázků. Ale i takový komentář lze pokazit. Jak? Je to jednoduché: "Ahoj, doufám, že jste si užili prázdniny. Já jo, ale myslím, že by mohly být delší. Kdo souhlasí, ať dá +!" Za to žebrání o pluska bych vraždila. XD No, ale jaký je tedy ideální komentář, který nikoho neurazí, nebo neznechutí? To už je těžší.

Plus 

Články a komentáře, které mají mnoho plusek většinou bývají zajímavé, zábavné a upřímné. Samozřejmě, že i dobře hodnocené články můžou být nesmyslné, většinou to tak ale nebývá.

Mínus 

Mínuskem jsou většinou hodnoceny hloupé a trapné komentáře i články.

OK, tohle už je pro dnešek skoro vše, mějte se božsky a AHOJKY!
BTW: Rozjíždím takový průzkum v síni slávy, více infa již brzy!:) 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.