Mini horory

Já a duchové-duch na gauči a postava z okna

Ahojky! V dnešním článku vám řeknu, proč věřím na duchy. Prosím, pokud na duchy nevěříte, tak tento článek nečtěte. Pokud ale na duchy věříte, nebo vás moje zážitky alespoň zajímají, čtěte dál! Mám hodně historek, takže to rozdělím na několik částí. Jdeme na to! 

 

Bylo mi asi pět let. Hrála jsem si v obýváku, když jsem najednou jen tak zvedla hlavu a podívala se na gauč. Na gauči seděla postava, moc si ale nepamatuji, jak vypadala. Řekla jsem si, že to asi bude jeden z rodičů a hrála si dál. O to větší překvapení mně pak čekalo, když jsem si uvědomila, že mamka je v ložnici a taťka v obchodě...

 

Víte kdo je tzv. The Man? Ne? Jde o muže, který se zjevuje ve snech některých lidí...Někdo říká, že jde o ducha či démona, jiní věří teorii, že má rysy každého člověka na světě. Já ho ve snu párkrát viděla, jednou v parku, ve škole, doma...Viděli jste ho i vy?

 

 

Jednou, když jsem byla u mojí kamarádky(Byly jsme samy doma), tak mi vyprávěla, že jednou v noci šla pro tablet, který měla na stole. Když ale vyšla z postele, uviděla postavu s dlouhými vlasy, jak leze do jejího pokoje oknem. Šla tedy spět do postele, protože se lekla, ale zároveň věděla, že ta bytost nepochází z našeho světa...Když to dořekla, došla mi esemeska od mamky že mám jít domů. Šla jsem tedy do obýváku, jenže tam stála malá černá postava. Kamarádka mezitím telefonovala a šla za mnou, já ji ale zastavila. Ona si postavy také všimla a obě jsme zašly do pokoje. Možná to byla ta postava z okna a byla rozzlobená, protože jsme o ní mluvily.

 

O nějakou dobu později jsem byla u jiné kamarádky, která bydlí ve stejném domě jako ta předchozí. Byly jsme opět samy doma a dívaly se na televizi. U nich doma je obývák a kuchyně jedna velká místnost rozdělena pouze asi metr a půl vysokou stěnou. Já se jen tak otočila a uviděla za tou stěnou bílou, velmi vysokou postavu. Upozornila jsem na to kamarádku, která si ze mně nejdřív dělala srandu, pak ale připustila, že před pár lety v jejich domě zemřela šestnáctiletá holka na jakousi nemoc. Já ale myslím, že kdyby to ta holka byla, tak by nikomu nelezla do okna. Tak se zkrátka hodní duchové nechovají...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.