Milujeme Youtubery

Duchové part 1

Démoni, mimozemšťané nebo podivné úkazy. To všechno tě čeká pokud jde o paranormální jevy, které většinou provází strach, zjevení a samozřejmě nezodpovězené otázky. Démoni, mimozemšťané i podivné úkazy, pro které neexistuje žádné vysvětlení, jsou obecně považované za nadpřirozené jevy, protože o jejich existenci a původu nebo dokonce skutečnosti zatím neexistují žádné důkazy.



Paranormální jev je …
Jako paranormální, nebo nadpřirozené, jsou označovány všechny jevy a skutečnosti, pro které neexistuje žádné vysvětlení racionálního rázu. Vědci a parapsychologové se však snaží o vysvětlení, v současnosti tak existují celkem tři základní tvrzení:

halucinace, které jsou přímo způsobeny prostředím, ve kterém se člověk nachází – opuštěné stavení

nastražené pasti – údajně nastražené pasti plynou z tajemství – zjevení UFO, které musí být utajeny a lidem je tak uměle předložen jev, který odláká pozornost veřejnosti

psychoplasma – opět jev vzniká jen v hlavě, vzniká z místa, na kterém se člověk nachází – je sám a opuštěný, nebo „temné“ historie, která konkrétní místo provází – hrady



Démoni mezi námi
Zda se démoni nachází mezi námi nebo jestli je lze vyvolat, o tom se už léta vedou, nejen mezi vědci, spekulace. Existuje však několik desítek výpovědí svědků, kteří se s démony jiného světa údajně setkali, o čemž svědčí i následující krátká výpověď.

Nedaleko Moskvy se nachází menší vesnička, ve které vládne temná síla naprosto neobyčejnou silou, na čemž se shodují jak místní, tak i ti, kdo mají ve vesnici nebo jejím okolí rekreační chatky. Místní obyvatelé se s temnou silou setkali v lesích okolo vesnice, výjimkou však není ani domácí návštěva, která byla před několika lety uskutečněna. Byla hluboká noc, všichni obyvatelé domu spali a Irenu probudily zvláštní zvuky, které vycházely z kuchyně. Když se šla podívat, co se v kuchyni děje, začalo ze skříněk létat nádobí. Najednou vše utichlo a začala se pohybovat lednice. Když se opět zastavila lednice na svém místě, Irena ji otevřela a všechno uvnitř bylo rozbité. Vše se stalo před několika lety, ale dodnes kolují informace o tom, že okolí vesnice stále obchází ona temná síla.





Mimozemšťané nad námi
Teorie o mimozemském životě a existenci UFO provází laickou veřejnost už celou řadu let a zatím se nikdo nedočkal žádné potvrzené teorie o jejich existenci. Ať už mimozemské bytosti existují nebo ne, provázejí toto téma skutečnosti, které nikdo není schopen objasnit nebo se k nim jasně vyjádřit.

Jedna skutečnost je tzv. Oblast 51, která se nachází v rozsáhlé zasolené oblasti amerického státu Nevada a jako druhou skutečnost je nutné zmínit tzv. Roswellský incident, který se vztahuje k Novému Mexiku a proběhl v roce 1947.





Oblast 51 – existenci této oblasti potvrdila vláda až před několika lety – do té doby přísně střežila veškeré informace o existenci oblasti, hory v okolí naprosto znemožňují jakékoli satelitní snímky, do oblasti je přísně zakázán přístup a je velmi střežena ozbrojenými složkami. V Oblasti 51 se údajně nachází nejen několik havarovaných vesmírných lodí – UFO, ale především zde údajně probíhá zkoumání bytostí, které z UFO pocházejí – údajně jsou zde dokonce i živý mimozemšťané

Roswellský incident – v červenci roku 1947 vidělo několik desítek lidí diskovitý létající objekt na obloze, který nikdo nebyl schopen identifikovat. Druhý den ráno našel William Brazel společně se svými dětmi přímo na své farmě trosky a okamžitě na ně upozornil šerifa, který následně kontaktoval leteckou základnu pozemních sil. Brazel byl okamžitě uvězněn, několik dní zadržován a upozorněn, že skutečnosti, kterým byl přítomen, podléhají bezpečnosti státu. Trosky na farmě byly okamžitě zajištěny a unikly informace o tom, že se skutečně jednalo o UFO, v němž se navíc našla i těla neznámých bytostí – později byly americkou vládou všechny informace zpochybněny a byly vydány jiné informace, které hovořily o pádu meteorologického balónu

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.