Michelle

Záhada jménem TÁTA 9.díl

,,It will be your room temporarily" Řekl mi. Já jsem se rozhlédla kolem sebe. ,,It´s beautiful!" Odpověděla jsem. Pokoj byl opravdu krásný. Byla v něm velká postel, skříň, stůl se židlí a komoda. To všechno bylo laděné do tmavě modré a bílé. Bylo tu krásně uklizeno(jestli tu budu bydlet já, tak se to za chvilku změní).

   

  ,,We call your mother" řekl najednou, já s tím ale musela souhlasit. Vyndala jsem z kapsy mobil a vytočila mamky číslo. Chvilku to vyzvánělo a pak ho zvedla: ,,Julie!!!!!" zakřičela do telefonu, tak, že jsem až nadskočila. ,, Mami?" odpověděla jsem jí nejistě. ,,Kde jsi, jsi v pořádku.........." vychrlila na mě najednou a kdybych jí nezastavila, měla by nejspíš ještě alespoň 50 dalších otázek ohledně mě. ,,Ano, jsem v pořádku mami...." nestačila jsem ani doříct větu, když mi skočila do řeči,,Co si myslíš, že jsi udělala!? Mohla jsi se ztratit, umřít a kde vlastně jsi!?"  Chvilku jsem se zarazila a pak nejistě odpověděla: ,,U táty," vydechla jsem si. ,,Julie!!"  opět zakřičela. ,,Jak můžeš vědět, že je to on a ne nějakej úchyl!!" ,,Dej mi jí," řekl táta anglicky. Já jsem nebyla proti, aspoň jí to vysvětlí. Otázkou je, jestli mu to bude věřit-přece jenom, kdo si vezme domů holku, která za ním přiletěla do práce, aby mu řekla, že je jeho dcera. No, moc lidí asi ne.

   ,,Hello," slyšela jsem ho říct. Potom se představil a očividně si s mamkou povídal, teď už ale nekřičela. Z toho, co říkal táta jsem toho moc nepochytila - Yes, good, sure........ Pak řekl něco jako:,, A nebude tu chtít zůstat? Necháme to na ní, ať se rozhodne sama."  (napsala bych to anglicky, ale já to nedam a překlad od strejdy Googlu se mi moc nezdá)  Cože?! Kde zůstat? Tady?! A co nechají na mě?!  Vůbec jsem nevěděla co si mám myslet. ,,You can stay here if you want." Co zůstat tady?! Já nevím, chci ho poznat, ale taky chci(no, měla bych) jet domů. ,,Rozhodni se sama" dodal po chvíli(anglicky).  Stejně tu budu  muset zůstat alespoň chvíli, ale mám tu zůstat déle?

   Tak jo Juli, tohle je důležitý. Už se rozhodni-ANO, NE, ANO, NE.......... Už dost!! Tak ano. Zůstanu tady. Alespoň chvíli. A vylepším si svou (už tak docela dobrou) angličtinu. 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.