Michelle

Dobrodružství za řekou Gaga 9.díl

Ahoj

dnešní článek jsem chtěla udělat delší, ale potom jsem si vzpomněla, že zítra je koncert, takže zase krátký..........


Pomalu jsem pokračovala v chůzi, až se před námi objevily schody. Klára ihned bez rozmyšlení pokračovala, já jsem se zastavila, ale šla jsem a Fluffy-ten nechtěl jít dál už ani krok(jenom projít dveřmi pro něj byl nadlidský-tedy vlastně nadjednorožčí výkon.  "No tak Fluffy, přece nejseš(teda vlastně je.....) srab!! Tak pojď" Tahle věta ho vyloženě uráží. Chvíli na mě koukal, pak si odfrkl- jakože co jsem to právě řekla a uraženě šel nahoru. "Jo, dobře jsi to vymyslela Lali!"  Musela jsem se pochválit...... A tak jsme šli nahoru. Schod číslo 5, shod číslo 20, shod číslo 55, ano, počítala jsem shody, ale pozor!! Bylo jich tam 324!!!!!! Docela se obdivuju, že jsem to vyšla, i když teď funim jak já nevím co, ale zvládla jsem to. Celá vyčerpaná jsem se podívala na Kláru, která nedávala znát nejmenší známku únavy. Pak promluvila:"Tak už jsme v prvním patře, teď ještě tři a budeme nahoře." Myslela jsem že jí uškrtim, ubodám, rozdupu............ "Pauzu, prosííím !!!!!!" Vydala jsem ze sebe a složila se na podlahu.

   Myslím, že kdyby Fluffy uměl mluvit, řekl by teď něco jako:"No vidíš, nejdřív děláš jak jsi úžasná a pak tady funíš jak hroch(Nevím jestli hroši funěj a předem se všem hrochům omlouvám!!), zatímco , jsem to vyšel úúúplně v pořádku...........

    Asi po půl hodině, kdy nade mnou Klára s Fluffym stáli, jsem teda řekla, že už teda půjdem dál, když na tom tak trvaj no. Když jsme konečně došli nahoru(a tak dlouho jsme tam vůbec nešli kvůli mě) jsem byla opravdu ohromená. 



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.