Michelle

Dobrodružství za řekou Gaga 7.díl

Ahoj, 

máme tu další povídku, kterou jsem už dlouho neudělala, tak jdeme na to:

 "Už je ráno."  probouzí nás Klára. Chvilku se ještě převaluji na gauči, ale pak se donutím vstát. Fluffymu je ale zřejmě úplně jedno že je ráno, protože on má v jedenáct hodin dopoledne ještě noc. 

    Já mám jednu obrovskou výhodu(myslím že jsem vám o ní ještě neřekla). Moje mamka byla ze čtvrtiny víla, takže já jsem víla z osminy a vílám se necuchají vlasy. Ano, to znamená, že se nemusím česat i když mám tak dlouhé vlasy. To je vlastně velká výhoda zvláště pro cestovatele jako jsem já-nemusíte s sebou nic tahat a přitom nebudete vypadat jak strašák. 

   Najednou jsem si všimla, že se mě už asi po padesáté Klára ptá jestli chci čaj(jasně, nemohla jsem vědět že to bylo po padesáté, ale ono to zní líp). Zakývala jsem hlavou, jako že jo a sedla si ke stolu. Snad ani ne za pět vteřin(samozřejmě mi nevěřte, už výše jsem říkala že podrobnosti trochu přibarvuju). Snídaně byla výborná. Nevím, kde to Klára všechno vzala, ale bylo tam vše co si člověk(i osminová víla) mohl přát. Byly tam sušenky(hmmm mňammm křup křup), chleba, med, vejce, sýr(ten já zrovna nemusím a tak jdu Kláru zavraždit XD), kde jsem to skončila.............jo, ten blevajz, šunka, marmeláda, pomeranč, jablko, okurka, rajče, no prostě úplně všechno!!! Já, jakožto velmi slušně vychovaný člověk, jsem "snědla" všechno(kromě sejra), no dobře, trochu(víc) jsem hltala, mlaskala.......................

  Když jsem "dojedla" Fluffy se konečně odhodlal  vstát a hned se přihrnul ke Kláře a dožadoval se jídla( s vychováním jsme na tom asi tak stejně, tak si představte jek byl slušný............). Když si vyškebral půl tuny mrkve a "snědl" jí, šel si jak jinak, znovu lehnout.

   Sice se mi vůbec nechtělo, ale věděla jsem, že odtud někdy budeme muset odejít.(Počkat, vždyť ta cesta byla vlastně dobrovolná!) "Necháme to na večer, řekla jsem si a věděla, že večer moudřejší rána(tak nějak to je nee.....). 

  Vstávali jsme v jedenáct(teda já jsem vstávala v jedenáct), ale chtěli jsme toho hodně stihnout a tak jsme vzbudily Fluffyho("Vstávej ty ehm.. osle!!!! Mimochodem, víš že mám v ruce nůž, že jo??) a vyrazili ven.


Opět Vás prosím, napište mi do komentáře nebo SZ jestli chcete pokračování Záhada jménem TÁTA, protože pokud ne..............tak se prostě nedozvíte jak to skončí..................anebo Julii přejede auto.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.