Michalovo barevná izolepa

Lucka a kouzelný prstýnek

Takže, je to tak...
Rozhodla jsem se zkopírovat svou starou recenzi na knížku... tady vidíte, že chci něco napsat ale nepřicházejí nápady... jo, to jsem přesně já...

Takže: Lucka a kouzelný prstýnek



Získání knihy:
Knihu jsem dostala na vánoce roku 2015 a po přečtení mi v paměti zrovna neuvízla, teď jsem jí znova našla a rozhodla jsem se na ní udělat recenzi. 


Napsala: Alice Downesová
Ilustrace: Valentina Montevecci
Cena: 99,00 až 180,00

Obsah
Kniha pojednává o příběhu malé Lucký, která miluje gumičkování. Nenajdete stránku, na které by nebyla slova související s gumičkami. Celkem mi to vadí nemám ráda přiživování na současných (v té době, kdy jsem knihu dostala) trendech. To je jako napsat knihu o magickém spinneru, se kterým můžete létat (Stejně to někdo udělal...). Také gumičková atmosféra kazí celkový příběh, který je i beztak podprůměrný. (nebudu ho rozebírat nechci vám vyzradit příběh) Dále zde máme několik zcela nelogických rozhodnutí naší milé Lucky, které mě neskutečně štvou, ale bez nich bychom nedošli k té trochu lepší části knihy, kterou je jenom lehce dojemný a trochu smutný konec, který je příliš uspěchaný takže veškerá atmosféra je v tahu.
mimochodem se v knize mluví o jisté Alici (stejné jméno má autorka) jako o té nejvíc super osobě na světě takže dílo je mírně egoistické.


Obrázky:
ty jsou kapitolou samy o sobě. V knize se nachází hodně obrázku, to ano, ale vypadají jako když pejsek s kočičkou otevřou malování. Však zde vidíte titulní stránku, takto i hůře je ilustrována celá knížka, takže prosím paní Valentinu ať to příště dělá ona a ne její domácí mazlíčci.

Celkové hodnocení: 15%
Shrnutí
Knížka špatná i pro děti...

Článek pochází z mého neúspěšného a neaktivního blogu, účelem bylo se nad knížkou naštvat, publikuji to zde, abyste se mohly zasmát nad mým 13 let starým já a jeho názorem. Děkuji za pochopení

Komentáře

DameofdeathVIP(ANIME!)

XD Upřímně... tu knihu si asi přečtu, protože by mě doopravdy zajímalo, jak vypadají ty ilustrace. Tak doufejme, že tu věc budu moci najít v Městské knihovně. Jen tak mimochodem... kolik má stránek?

DameofdeathTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Quasinka 224VIP(ANIME!)

Dameofdeath: 119 stránek, ale ta knížka se celkově snažila vydělat na dětech, takže jsou na konci reklamy na gumičkovací časopisy...

Quasinka 224To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.