Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Anime Dress Up-Gacha Anime Couple Salon

V této hře budete muset nalíčit krásný pár a obléci je do slušívých oblečků tak, aby vzájemně ladili a hodili se k sobě. Dokážete to?

 
53%
Hra - Airport Mania 2: Wild Trips
Video se načítá

Doprovoďte cestující bezpečně na zem. Hra má několik úrovní. V každé úrovni dostanete určitý finanční cíl ke splnění. Základní cíl není to jediné, co můžete v každé z úrovní plnit. Můžete se pokusit o expertní, mistrovské nebo nejvyšší skóre. Na začátku úrovně budete mít vždy vypsané všechny hodnoty, jež potřebujete splnit.

 
84%
Hra - Princess Tinder Wars
Video se načítá

3 princezny si udělaly soutěž, která získá nejvíce lajků v aplikaci Tinder. Pomůžeš každé princezně udělat 3 fotky tak, aby vyhrála? Nejdříve si vybereš ze 6 situací a potom vybereš patřičné oblečení, talent nebo filtr.

 
75%
Hra - Barbie Christmas Surprise
Video se načítá

Barbie miluje Kena a proto se rozhodla, že pro něj udělá menší překvapení. Pomozte jí s ním a vyberte pro ni krásné vánoční oblečení.

 
84%
Hra - Fashion Studio Farm Dress
Video se načítá

Pomozte mladé farmářce s výběrem vhodného oblečení. Nejdříve si ho na papír načrtnete vyberete krásnou látku a nakonec ušijete. Po oblečení, můžete slečnu vylepšit doplňky.

 
75%
Hra - Frozen Wedding Day
Video se načítá

Pomozte princezně Frozen s dekorací novomanželské pokoje a vybarvením pozvánky.

 
75%
Hra - Pet Restaurant
Video se načítá

Chtěli byste mít netradiční podnik? A co byste řekli, na hru Pet Restaurant , kde budete obsluhovat zvířátka? Vaši nejčastější zákazníci jsou kočky , psi a zajíce , které po příchodu třeba usadit do jednoho z křesel . Po usazení vás požádá o daný pokrm , který mu poskytnete . Po dojedení vám ho zvířátko zaplatí a vy tak můžete obsluhovat další zvířecí zákazníky. Princip hry je jednoduchý , ale každým kolem se náročnost hry zvyšuje.

 
88%
Hra - Fashion With Friends Multiplayer
Video se načítá

Poslední hrou týdne se stává skvělá oblíkačka Fashion With Friends Multiplayer. V této hře bude tvým úkolem vytvořit krásnou modelku a svým výsledkem se poté budeš moct pochlubit online.

 
85%
Hra - Girl on Skates: Flower Power
Video se načítá

V této hře budete vlastnit zahradnictví, ve kterém budete pěstovat květiny a prodávat je. V otevírací době přijmete objednávku, květinu vypěstujete, zabalíte a následně odvezete k zákazníkovy. Za získané peníze pak můžete nakoupit různá vylepšení do hry.