MAPA♒♉♈♈

stastna laska

  Když Mě Polibyl šly sme Domu ke mě a řekl my,Tamro Měly Bychom Spolu chodit".  jo měly  hele já už musim Lasko Venku Leje Jako Z Konvé Ne Ne Ne Budeš Spat Tu  Mužu ?? Samozdřejmě  Lehla Jsem Si Na Postel A Edward Si Sedl na Točici židly a zeptal se, Coje Tvuj životní Sen ??? Být Zpěváčkou a Herečkou A kdyby se My Povedlo Tak i Modelkou Ale Modelkou O To My Nikdy Moc Nešlo Jen Kdyby se to povedlo tak jo  a Ty?? já sen vždy sníl otom být zpěvak ,  a pracovat na moto krosu, aha to je super. řekla jsem a.. chce se my už spát fajn tak di spat já si ještě zavom jo fajn šla jsem spat...........................................................vstavej lasko, Edward mě zbudil nadhrnym polibkem, Dobrý rano, a.. Dobry rano na stole byla snídaně ,, Já neviděla jsem že umiš vařit nojo docela my to jde tak nasnidej se oblekni se a muzeme do školy . jo . co je mezi tebou a Zekem?? jeho otazka mě zneklidníla .jak to mislýš nic zname se od 5 let  sme jen Přatele. Fajn já jen že na tebe tak kouka, ne ne ne Lasko vždiď ja mislým jen na Tebe,toje Super .  oblekli sme se a šly , stalý sme před skolou než se otevře . Tamro já pujdu nachvíli za kamaradami jo . Jasně páá řekl my ahoj a dal my pusu Fran to videla když šla zrovna zamnou.  ahoj tamro ahoj Edwarde. ahoj já vas necham už stejně jdu . coje ?? co tak koukaš ?? Neuniklo my něco on tě polibyl . jo já a Edward spolu .. spolu tet chodime super. ahoj tamro. ahoj Fran. ahoj Lucasi. čau. hadej skym tva milovana sestříčka chodi , ale tamro ty maš kluka Zeka ??? Ne co Blazniš Luku . sme přatele od 5 let . nic mezi namy neni, Ano Chodi z Edwardem,  jo ?? chodil z Ketrin a ta šílí . využivala ho řekla že spolu chodite ne věříl sem jí . nojo škola je otevřena deme.  běžte napřed ještě si zavolam Fajn dobře, chtelo se my volat mamě tak jí volám Vola vam Tamra "!!!!!!!!!!!! Tamro  Ahoj Ják se Máš ?" nemáš už být ve škole??? jo jo mám chtěla jsem ti řict  že i mě i Lucasovi ,moc chibýš i vý mě zlato  kdy přijedeš ??? mam přijed až za 14 dní aha =(.. ALE.. kvuli lukovi a tobě přijedu zitra a nenašla sis nejakeho KLUKA???? jo jo našla Jmenuje se Edward baker, aha . Tak pá,, ukončíla jsem Hovor a šla do třidy otevřela jsem dveře byla to nová třida a učítel řekl Valentajnová Deš Pozdě "! ano omlouvam se , sedíš u Adama . v Duchu jsem si řekla  Co ??  u toho pomatence Učitel Pustil Film A Adam My řekl Ahoj. Tamra víď  řekl a Smal se . Vždíď To Víš, já vím ale Moc Tito Sluší Když Ti Něco Leze Na Nervi "! Ty seš Ty seš "!!!  No Co ???=D Uplně Pomátenej To seš"!!   Ne Pomátenej je Edward a tak teš i Zek " =D Co??? Ne Ne Ne Ne Ne Moc se pleteš Mluviš Samy Nesmisly  a Teť mě He

Komentáře

Mrs. Potato(Píšeme povídky a příběhy)

Jestli mám být upřímná: Děs.
Skoro v každém slově chyba, ne li hrubka. Řádkování a uvozovky ti asi nic moc neříkají. Příběh není úplně hrozný, ale docela klišé. Doporučovala bych si ty pojmy ujasnit, než pokračovat ve zmatené spleti chyb.

Mrs. PotatoTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Mrs. Potato: No tak trošičku mohu souhlasit...Příběh vypadá zajímavě, ale už v samotný název ...Je chyba. Barevné označení- Proč ne? Ale pak tam také byly kombinace, u kterých text nešel přečíst...Teď jsem se podívala ještě jednou a no ehm...Paní Brambora má pravdu. Skoro v každém slově chybička, ale opravdu jsem Tě nechtěla zklamat nebo tak...Omlouvám se.

BellavillaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.