Maggie´s Books!

Ochutnávka divných kombinací jídel

Ahoj! Na Youtube jsem viděla video, kde slečna ochutnává divné kombinace jídel. Zajímalo mě, jak to všechno chutná, proto jsem si nakoupila potřebné potraviny a zkusila to taky. A protože má psací náladu, podělím se o to s vámi!


Oreo + kyselá okurka 

Na tuhle kombinaci jsem se těšila asi nejvíc, a to proto, že jsem asi největší jedlík kyselých okurek. Rozdělala jsem Oreo a jednu sušenku jsem rozpůlila, takže jsem měla 2 stejná kolečka. Na jedno kolečko, jsem dala 2 plátky okurky a druhým kolečkem jsem to přiklopila. Tak vznikl takový sendvič. Ani nevím jestli mně to chutnalo nebo ne, ale znovu si to dělat určitě nebudu.


Popcorn + kečup

Tohle mi nepřišlo tak divné jako předchozí kombinace. V mikrovlnce jsem udělala slaný popcorn a nasypala ho do misky. Poté jsem na to nalila trochu kečupu. Bylo to dobré, akorát člověk nemůže do misky hrábnout a vzít si plnou hrst. Tohle určitě zkuste! 


Popcorn + mléko

Zbytek popcornu bez kečupu jsem nasypala do další misky a zalila mlékem. Bylo slyšet šumění, jak byl popcorn ještě teplý. Vzala jsem si lžíci a nabrala, jako když jím müsli s mlékem. A musím říct, že mi to vůbec nechutnalo. Cítila jsem tam hodně soli a ten popcorn byl tak změklý... Ble! Třeba to někomu bude chutnat, ale mně ne.


Oreo + pomerančový džus

Nikdy jsem nejedla Oreo s mlékem, takže jsem nevěděla co mám čekat od džusu. Nalila jsem si plnou skleničku a Oreo tam namočila. Hned poté jsem to strčila do pusy. No to byla mňamka! Fakt dobrý! Musíte mít asi 100% pomerančový džus, aby vám to chutnalo, protože slečna ve videu ho neměla a nechutnalo jí to. Tohle budu dělat! Určitě to zkuste!


Cheetos + mléko

Všem, co to zkoušeli to chutnalo, takže jsem na to byla hodně zvědavá a čekala jsem od toho hodně. Měla jsem arašídové. Nasypala jsem je do misky a zalila mlékem. Moc mi to teda nechutnalo, opravdu nevím co na tom všichni vidí. Ani samotný Cheetos mě nijak nenadchlo, asi zkusím i sýrový, ale jinak mně to přišlo jak obyčejný křupky.


Chipsy + Nutella

To jsem ani nemusela ochutnávat a hned jsem věděla, že to bude dobrý. A bylo. Sice si nebudu pokaždé namáčet chipsy do Nutelly, ale když nebudu vědět, jestli mám chuť na sladké nebo na slané, tak si to dám.



Doufám, že se vám článek líbil.

Určitě něco takového můžete zkusit. Klidně mi napište, co divného jste zkoušeli vy.

Mějte se hezky!

Perlinka♥

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.