Luuuuucka Online

Vánoční INFO - Jak to bude s BLOGEM?!|Luuuuucka

Ahoj

Jsem po super-mega-ultra dlouhé době zase tady.

Tohle bude opět takový článek nečlánek a to z jednoho jednoduchýho a prostýho důvodu a to je asi to, čeho jste si mohli možná všimnout - moje veliká neaktivita.

O pár řádků dolů vám zkusím vysvětlit proč to tak je a jak to bude dál. A ještě vám taky povím něco o vánočních článcích, které by na mém blogu eventuelně měly vyjít.


Proč to tak je?

Poslední článek na mém blogu vyšel na Halloweena, tedy 31.10, což je před víc něž měsícem. A taky to byla informačka. WOW!

Takže, shrnutí, abychom se teda už konečně dostali k tomu, proč nepíšu. Zaprvé, chodím na gympl, máme hodně hodin, úkolů a projektů, takže přicházím domů mezi pátou a sedmou večer (většinu týdne), dodělám úkoly, nacvičím prezentace a pak jsem ráda, že mám chvíli čas na relax a třeba starání se o morčíky. A většinou už bohužel nemám čas a náladu na psaní článků a když se k tomu dostanu, je to třeba v deset večer a to už můj mozek nepracuje dvakrát dobře. 

Takže si na psaní najdu čas fakt málo, tudíž to nestíhám, fakt se omlouvám.


Jak to bude dál s tímto blogem?

No, musím vám říct, že budoucnost není asi úplně růžová.

Úkolů máme furt tunu, blíží se pololetní písemky a spoustu různých show a vystoupení v street dance klubu, takže toho času bude ještě míň. Ale nějaké články ještě určitě plánuju, nebojte. Určitě vyjde něco kolem vánoc (hned vám o tom něco víc povím), potom něco po Novým roce a dál určitě něco bude vycházet.


Vánoční články 2018?!

Původně byl můj plán udělat tak sedmi dílnou vánoční sérii. Ale opět, čas a nálada mi nepřály a já nemám napsaný ani první díl, takže jsem se rozhodla to udělat jinak. Udělám vánoční díl Bez Názvu, kde budou všechny možný věci shrnutý, ten by měl vyjít během adventu, pak udělám po vánocích zhodnocení a co jsem dostala a možná ještě nějaký speciálek na Štědrý den, ale to není jistý.

Dále, to už se teda netýká vánoc, ale mohl by vyjít během zimy nový díl morčičí série, kde mám teda nějaká témata, která bych vám chtěla říct, plus mám rozdělanou takovou super věc, co se morčat týče, ale to už předbíhám.


Takže, abych to nějak celé shrnula - články budou nadále vycházet hodně zřídka kdy, bohužel, jinak to nejde. V nejbližší době se můžete těšit na dva až tři vánoční články, nový díl Morčátek a nějaké ty článečky po Novém roce. A samozřejmě článek přímo na Silvestra, stejně jako loni.

Doufám, že se na články budete těšit, když už je pro vás napíšu:)

To by bylo pro tento článek tak nějak vše, tak se mějte pěkně, užívejte si zimu, školu a předvánoční období a já se budu těšit za nějakou dobu u dalšího článku.


Vaše Luuuuucka

Komentáře

Kiki 014VIP(Bonusy)

Já tě úplně chápu, vyučování na gymplu je fakt časově náročný, 2 krát týdně mám do 16:00 a jednou za dva týdny do 17:00,takže fakt super, ale líbí se mi tam

Kiki 014To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.