Luuuuucka Online

Spousta změn na prázdniny?! INFO|Luuuuucka

Ahoj

Tento článek bude takový článek nečlánek, ale je důležitý a proto bych byla ráda, kdybyste si ho přečetly. 

Máme tu další informačku ohledně blogu.

Bude tu několik bodů, takže jdeme na to, ať to máme rychle z krku.


1. Končím další sérii

Další série, která se dneska dočká konce je série Moodies, protože mě upřímně moc nebavila a vás taky ne, takže bude rozumné ji hodit do kopru.


2. Prázdninové přestávky

Ano, jedu na několik táborů a dovolených (teda jeden pobyťák a jedna dovča), takže v tu dobu, kterou vám pak ještě oznámím prostě nebudou vycházet články, nechce se mi předepisovat články na několik týdnů, takže se s tím, že nějakou dobu nic nebude budete muset smířit.


3. Konec pravidelnosti?!

Asi jste byli zvyklí, že články tak nějak vycházely ve středu, pátek a v neděli Moje Morčátka. Dneska jsem si vytvořila nový systém tvorby článků a chci vám oznámit, že články budou, jako na většině blogů, vycházet kdykoliv. Můžou vyjít ve čtvrtek, pondělí, prostě kdykoliv, když bude čas. To platí i o Morčátkové sérii. Snad s tím budete spokojený.


4. Snad lepší kvalita článků

Jak už jsem říkala, mám nový systém na články a díky němu by mohly člányk být propracovanější a kvalitněji napsaný. Uvidíme, jak se mi to bude dařit.


To by bylo vše pro tuhle prázdninovou informačku. Napište mi vaše tipy na články, jaké byste ode mě chtěly vidět, užijte si poslední týden školy a čááu!


Vaše Luuuuucka

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.