Rybízová bublanina
Ahoj
Vítejte u dalšího článku a jako vždy u čtvrtečního receptu.
Ingredience:
Půl balíčku Prášek do pečiva
200g Polohrubá mouka
Libovolné množství Rybíz
200g Cukr krupice
3-4 lžic Vřelá voda
4 ks Vejce
Postup:
Celá vejce našleháme šlehačem. Za stálého šlehání přidáváme po částek vřelou vodu-hmota hodně nabude.
Za stálého šlehání přidáme po částech cukr. Mouku a prášek do pečiva dáme do mísy a přidáme našlehanou hmotu.
Hlubší plech vyložíme pečicím papírem a těsto do něj nalijeme.
Hustě posypeme rybízem.
Bublaninu pečeme ve vyhřáteé troubě na 175°C. Vychladíme a krájíme na kostky.
DOBROU CHUŤ!
Doufám že se vám článek líbil.
Vaše LUUUUUCKA