Luuuuucka Online

Rybízová bublanina

Ahoj

Vítejte u dalšího článku a jako vždy u čtvrtečního receptu.


Ingredience:

Půl balíčku                                            Prášek do pečiva

200g                                                     Polohrubá mouka

Libovolné množství                               Rybíz

200g                                                      Cukr krupice

3-4 lžic                                                    Vřelá voda

4 ks                                                           Vejce


Postup:

Celá vejce našleháme šlehačem. Za stálého šlehání přidáváme po částek vřelou vodu-hmota hodně nabude.

Za stálého šlehání přidáme po částech cukr. Mouku a prášek do pečiva dáme do mísy a přidáme našlehanou hmotu.


Hlubší plech vyložíme pečicím papírem a těsto do něj nalijeme. 


Hustě posypeme rybízem.


Bublaninu pečeme ve vyhřáteé troubě na 175°C. Vychladíme a krájíme na kostky.


DOBROU CHUŤ!




Doufám že se vám článek líbil.





Vaše LUUUUUCKA

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.