Luuuuucka Online

Příběh-Emily-Sportovní gymnastka(11. díl)

Ahoj

Vítejte u dalšího dílu (dobrého???) příběhu.


Na soutěži budou holky stejně starý jak já a o rok starší. To podle mě nemám absolutně žádnou šanci vyhrát.

Ach jo! A to jsem se tolik těšila!:-(!

Sestava je dlouhá a nezapamatovatelná pro mě už teď a to je teprve půlka. Dnes budu mít svůj první domácí trénink, protože máma mi nařídila, že budu po tréninku cvičit ještě další hodinu doma. Doufám že až bude po soutěži tak nebudu muset doma trénovat.

Dnes nám paní učitelka řekla, že si můžeme do tělocviku připravit nějaký referát nebo ukázku sportu co hrajeme nebo děláme. Jupí!!!

Jak přijdu z tréninku a udělám domácí trénink, čeká mě příprava referátu. Už se na to těším, protože to co já nikdo ze třídy mít nebude.


Teď bude začínat tréninkové utrpení. 2 hodiny trénovaní sestavy na soutěž. Teď je 5.10. a soutěž je 1.11. takže mám necelý měsíc na natrénování a to mám ještě školní povinnosti. Pomalu začínám pochybovat, že to všechno stihnu.

Včetně dnešního tréninku. Teprve jsem vyrazila z domu a trénink  začíná za 10 minut. Fakt skvělý, ještě přijdu pozdě.


Celou cestu běžím, ale konečně jsem tady. Rychle, převléknout se, učesat a do tělocvičny. Paní trenérka mi napsala informace pro rodiče ohledně soutěže. Doma jim to předám, ale teď se jdu učit sestavu kterou se nikdy nenaučím. Ve skutečnosti si ji už pamatuji, ale nejdou mi ty kroky tak rychle za sebou. Je pravda, že teď budu trénovat o hodinu víc, takže se to třeba naučím, ale teď už dost psaní a hurá na trénink.



Trénink právě skončil a já jdu domů na další. No super:-(!

Potom si připravím referát ale dnes už nemám čas si zapisovat takže zase zítra.






Doufám že se vám článek líbil a doufám že jste spokojení s jeho délkou.











Vaše LUUUUUCKA

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.