Luuuuucka Online

Moje Morčátka Rexi a Křupy #23|Luuuuucka

Ahoj

Předem se chci strašně strašně moc omluvit, že tento týden nevycházely články. Čas nebyl, ještě ke všemu jsem neměla náladu a zkrátka to bylo úplně na nic. A bohužel vás nepotěším, celý příští týden články též nebudou. Jedu na školu v přírodě (já se tak těším!!! (Luci, uklidni se!)) a nechce se mi předepisovat několik článků, zvlášť, když se nestíhám sbalit (skvělé), takže příští týden nic a další týden by to už mělo bát v pohodě. Tak držte palce:) Dneska každopádně máme ask na téma morčátka, otázky jsem dostala od dvou uživatelek do síně slávy. Plus mám ještě jedno, důležité oznámení - Moje Morčátka Rexi a Křupy budou vycházet jednou za dva týdny v neděli!! Tudíž, příští týden v neděli díl nevyjde (zítra ještě jo!)!!! Nebudu to zdržovat a jdeme na to!


Moje Morčátka Rexi a Křupy #23 - Momo Ask #1 -


1. Jak se jmenují?

Rexinka a Křupinka (Rexi a Křupy)


2. Jak vypadají?

Rexi je rezavo-bílá, plemene rex, Křupy hladkosrstá, černo-bílá.


3. Jak se liší od Peggy?

Rozhodně (aspoň podle mě) mají o sto procent lepší a šťastnější život. Peggy byla chudáček - žila sama v půlmetrové kleci a obřím domkem a prostě jsem se o ni nestarala úplně nejlíp, což vím. Bylo to takové pro mě bohužel zkušební morčátko, které to hold schytalo a myslím, že líp by se měla u jiného majitele. 

Dál na holkách určitě vidím, že si i spolu tak různě hrají, občas si nadávají a "perou se", ale ne nějak vážně. Je sranda sledovat, jak se tahají o jídlo a podobně.


4. Jaké jídlo mají nejradši

Kupodivu, dřív milovaly řepu, mohly ji jíst pořád. Teď je ale trochu omrzela a první, po čem jdou v misce je mrkev. Samozřejmě, nejlepší je čerstvá travička, ale co se týče zeleniny, tak za nás mrkev, obě dvě ji milujou.


5. Jaký mají venkovní výběh?

Velký! Je to čtverec o délce strany 148 centimetrů! Holky se tam pořádně proženou, nažerou, zahrají si na honču a jsou tam spokojený, třeba teď se venčí!


6. Kdy tě naposledy naštvaly?

Nemůžu říct přesně kdy, ale vždycky, když je nesu do nebo z výběhu, tak mi koušou hrudník a snaží se vyskočit mi z náruče a spáchat sebevraždu. To jsem vždycky naštvaná, naštěstí ale ještě nikdy nevyskočily:)


7. Největší lumpárna?

Asi když jsme se jednou venčili na dece. Rexinka nic nedala najevo, normálně se mazlila, pak mi seskočila z klína na podlahu na deku, zasunula se zadkem ke mně a hnedka v tu chvilku jsem ucítila teplou smradlavou tekutinu, kterou mi načůrala na legíny a deku. To mě naštvalo dost, ale jinak jsou to zlatíčka! Teda, jednou se jim podařilo i rozbít misku, ale to radši nebudeme rozebírat.


8. Chtěla bys víc morčat?

To záleží. Z toho pohledu, že bych měla třeba pět miláčků by to bylo super a chtěla bych jich milión.

Ovšem ta druhá stránka, kdy musím dvakrát denně nakrájet misku pro pět morčat, mít obří klec a stříhat tolika morčatům drápky atd. není úplně nej představa. Takže jo, kdyby se o ně staral někdo jiný:)





Pište další otázky a tipy na články a já se těším zítra u dalšího dílu asku!!



Vaše Luuuuucka

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.