Luuuuucka Online

Moje Morčátka Rexi a Křupy #20|Luuuuucka

Ahoj

Ano ano vážení, s mega obr zpožděním jste se konečně dočkaly dvacátého, kulatého, výročního dílu ze série Moje Morčátka Rexi a Křupy!! Mám pro vás speciál, který je trochu divný, vím o tom, ale tak...


Moje Morčátko Rexi a Křupy #20 - Livestreamy

Ne, neděste se. Asi si říkáte "Luuuuucko, jak chceš dělat livestream, když nenatáčíš videa". Jo, nebude to livestream v pravém slova smyslu, ale nevěděla jsem jak to nazvat. Bude to o tom, že jsem si sedla s morčaty třeba ven a psala jsem, co dělají, ale ne jako "Tak, a teď morčata jsou venku, tak nemusím nic dělat" atd. psala jsem to jakoby víc dopodrobna, ale ne zase až moc. Nemyslím si teda teď, když to píšu, že by to pro vás bylo nějak extra záživné, ale zkusit to můžu ne, napište mi, jestli vás to bavilo, nebo ne.

 Pátek, 27.4.2018 - odpoledne venku

Morčíci jsou ve výběhu, který jsem otevřela, abych na ně viděla. Křupík se vydává do vzdálenějšího rohu, kde roste vyšší tráva, Rexík se drží spíš ve stínu vzadu. Přejelo auto, momíkům je to fuk a Rexínek se právě čistí. Polohy morčat se stále nemění. Morčíci žerou, jak kdyby nedostali jídlo týden. Rexi kouká, co se děje, protože projíždí auto a přibližuje se ke Křupince. Ta poskočila zase o kus dál a už je v úplném rohu ohrádky. Rexi je v těsném závěsu. Křupy se posunula pod střechu a Rexi běží z ní. Teď jsou obě schované ve stínu a Rexi se posunuje za Křupku, která už zase běží na druhý konec výběhu. Obě se posunuly z úkrytu a jsou na místě startu - oběhly celou klec (ano, určitě klec:D). Vítr se zase zvedá, ale holkám je to očividně úplně jedno. Křupinka se zase dostala skoro až do rohu, druhý miláček se drží za ní. Křupy se drbe a Rexoušek se posunul až k ní. Teď se černé morčátko otočilo a uteklo do stínu. A zase se čistí. Sedla jsem si do výběhu, pohladila a morčíky a ti utekli po střechu a nějak hodně začali běhat skrz výběh. Rexinka se čistí a už mě to nebaví, takže zase příště u dalšího "livestreamu".

Tak, tady je první část, kterou jsem psala na zahradě, teď ještě část, odehrávající se doma.


Úterý, 1.5.2018 - ráno v obýváku

Morčíci jsou v obýváku a žerou snídani jako o život. Křupy je se svým kusem mrkve v domečku, ale už leze ven pro další. Rexinka stojí před domečkem a dojídá poslední kolečko mrkve. Křupy už má zase dojezeno a běhá po koberečku. Rexi opustila svoji mrkev a bere si okurek. Křupka ji ho čmajzla, ale chudák Rexík si bere hned další.  Rexi si našla svoji nedojezenou mrkev, dojedla ji a protože tatínek začal dělat rámus v kuchyni, obě utekly do domku. Jupí, konečně je ticho a Rexi chodí kolem domečku. Už se vydává k hromádce zeleniny, ale otáčí se zase pryč. Křupy je furt vystrašená v domečku, tak jsem jí podala okurečku, kterou si hnedka vzala. Rexinka je taky dost nejistá, takže taky dostává okurek a Křupinka už ten svůj dojedla. Táta začal zase rámusit, takže Křupinka je schovaná, Rexi stojí vedle domku. Vyrazila k jídlu a vzala si kedlubnu. Křupy stále v domku. Mezitím taťka zase dělá bordel, takže se holky zase vyplašily. Už to asi ukončím, zatím čauky.




Chuch, no myslím, že se vám to asi moc nelíbí, ale tak, aspoň vidíte, jak probíhá naše venčení. Můžete mi napsat, jaké další díly byste chtěly v této sérii. Zatím papá!



Vaše Luuuuucka

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.