Love Your Life

Typy teenagerů - Zrebny & Frlajs

Hallo!

Jelikož je víkend a já v podstatě nemám co dělat, tak jsem se rozhodla vám připravit další článek, jako náhradu za mou budoucí dlouhou neaktivitu... Takže teď tady máme video od YouTuberů Zrebny & Frlajs, Typy teenagerů. Geniet!

Dvojice YouTuberů Matej Zrebny a Lukáš Frlajs si se svým týmem připravila další propracované video. Poukazují v něm na typy teenagerů.

Utekáč

Vykrádá se z domu za účelem nočního výletu po městských barech a klubech. Nicméně rodiče vědí pozorně hlídat. Výsledek může být i takový, že skončíte doma ještě dříve, než si odpijete z prvního drinku...

Gamer

Počítač je lákavá věc a dokáže vás zaměstnat i na celou noc. V tomto případě si však tatínek na svého syna přichystal fikanou past.


Dogabanec

Řemen, pár dobrých ran a kázání o tom, co se s lidmi s podobným chováním dělo na válce. Není snadné přijmout skutečnost, že někdo je jiný.


Veganka

Trend moderní doby, který je postrachem pro všechny babky. Ale nabídnuté řešení maminy vyzní v tomto videu velmi trefně.


Sourozenci-rváči

Bratrovražedný souboj sourozenců bývá téměř na denním pořádku. Nicméně jde o nelegální souboje, tak rodičům ani slovo.


Bordelář

Úroveň nepořádku je již tak vysoká, že se do pokoje vstupuje v chemickém obleku.


Bývá pořád u mamky

Trend několika Slováků je máma hotel. O všechno je postaráno.


Samotář

Má svůj svět, je uzavřený a tichý. Od rodičů poslouchá stále mnoho a mnoho otázek.


Influencer

Další z trendů moderní doby. Influenceri si pomalu získávají své místo v každodenním životě a tak se může stát, že jednoho takového máte i vy doma.

Raper

Živit se hudbou je určitě skvělé. No netřeba jí obětovat hned všechno a dát se na výchovu ulicí pokud máte dobré zázemí.


No a nakonec tady máte video:


Takže to je prozatím všechno. Doufám, že se vám článek líbil a díky za každé plus a komentář!

Totsiens
Sia

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.