Love Your Life

Mé vlastní citáty #1

Článek věnovaný mé nejlepší kamarádce a skvělé osobě, Lucy Lupinové

Bonjour!

Jak jsem už vzpomínala, rozhodla jsem se udělat sérii článků s citáty, které jsou čistě ode mně. Okecávat to zbytečně nebudu, enjoy!

,,Některé věci nezmění nikdo."
Někdy je to prostě tak, že se na světě může dít cokoliv, a nikdo s tím nedokáže nic udělat. Nebo se může stát i pravý opak:


,,Jeden člověk může změnit všechno."
Například když vám do života přijde jeden jediný člověk, kterého začnete mít hrozně moc rádi a změní vám celý život. Nebo třeba i vás samých.


,,Hudbu není důležité umět popsat, ale procítit."
Jo, tenhle citát jsem už ,,prozradila" v jednom článku a rozhodla jsem se, že ho sem opravdu dám.
Podle mně není důležité, aby člověk věděl napsat, že tenhle a tenhle song je smutný atd... Když poslouchá jeden song více lidí, každý při něm má jiné pocity. A TO je důležité.


,,Někdy stačí jenom věřit a je možné všechno."
Když si chcete splnit nějaký sen a možná se bojíte jít do toho, neváhejte. Věřte, že si ten sen dokážete uskutečnit a udělejte pro to všechno. Třeba vám to změní život.


,,Zlo tady bude vždycky, v jakékoliv podobě."
Zlo je všude kolem nás - vraždy, krádeže, podvádění a klamání lidí... To je jen malá část toho, co všechno v dnešním světě představuje zlo. Kdyby byl každý člověk na světě upřimný, zodpovědný atd, jasně, svět by byl hezčí, ale zlo by tady bylo pořád.


,,Život není špatný, jen v něm třeba najít to dobré a užívat si to."
Vlastně ani nevím, proč jsem tohle řekla, když mám pocit, že život je špatný. Jenže i tak, je to celkem pravda. Když se snažíte žít a ne jenom existovat, to dobré dokážete najít.


,,Stačí jedna chyba a člověku se může změnit celý život."
Mně se to stalo, ale rozebírat to nebudu. Ve světě (dle mého názoru ovšem...) je potřeba být opatrný a nevěřit téměř nikomu, protože nikdy nevíte, kdo vám chce zničit život...


,,Je zbytečné se bát toho, co se stane v budoucnosti. Všechno se jednou skončí."
To dobré i to špatné. To dobré byste si měli užívat, protože to nebude trvat napořád. A to špatné se taky jednou vytratí. (I když já takový pocit zatím nemám, ale co už...)
A hlavně si užívejte život, protože tady věčně nebudeme. Všichni jednou skapeme.


,,Pro lásku je člověk ochotný i lhát."
Když někoho opravdu milujete, jste ochotni i lhát nebo prostě udělat cokoliv, jenom aby jste s tím člověkem zůstali. Ale zase všechno má své hranice. Například včera jsem se koukala na policejní případy, kde jednoho kluka zatkli proto, že vylezl na policejní auto a druhý kamarád ho vyfotil. Prý když to udělá, tak bude chodit s holkou, která se mu líbí. Já jsem se plácla po čele a policista se ho zeptal: ,,Jsi normální?!" A já taková: ,,No není, když dělá takovýhle hovadiny!"


,,Žijeme proto, aby jsme věděli, co je život."
Tohle byl první citát, který jsem vymyslela, bylo to celkem dávno. Jednou jsem se totiž zeptala samé sebe: ,,Na co jsme vlastně tady? Proč my lidé žijeme na tomhle světě?" A když jsem se zamyslela, tak mě napadla tahle odpověď. Život je pro někoho dobrý i špatný a podle mně jsme tady všichni proto, aby jsme věděli, co je láska, nenávist atd...



A nakonec mám pro vás jeden ,,citát" (nevím, jestli se to dá tak úplně nazvat citátem...) od Lucy:

,,Vrtuľníky sú svine a nikdy im neverte. Dokážu prekaziť najúžasnejší moment vášho života."
Predstavte si, že ste na svadbe a chcete povedať ,,Áno", ale nemôžete, lebo ponad vás preletí vrtuľník xD

Dole do komentářů mi můžete napsat, který citát se vám líbil nejvíce a jestli vás nějaký oslovil nebo tak... Doufám, že se vám článek líbil a budu ráda za každé + i komentář.

See You Later
Sia LaVey

Komentáře

Sia23VIP(Teorie velkého třesku)

Lucy Lupinová: Dneska som si tak spätne čítala všetky moje knihy na Wattpade, som hľadala nejaké citáty, čo som napratala do kníh a pri knihe Modrá lagúna som našla teto tvoj koment, tak som si povedala, že by bolo cute keby som to sem dala xD

Sia23To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.