líza44

Rozhovor s Hanulak

Ahoj všem vítám vás u dalšího článku u rozhovoru nebudu to okecávat jdeme na to

1) Co tě vedlo k tomu psát blog někdo tě k tomu navnadil

Tak primárně jsem na svém blogu zveřejňovala své povídky a vlastně jsem si chtěla jen tak vyzkoušet, jaké to vlastně je, takové blogování. K blogování mě nikdo nenavnazoval, naopak, co se týče mého života, moc s lidmi nerozebírám že píšu blog.

2)Chtěla jsi někdy skončit psaní na blogu

Nikdy jsem s tím nechtěla praštit jako aktivní rozhodnutí, že bych si prostě řekla "a teď už na ten blog nic psát nebudu". Ale měla jsem velmi, velmi dlouhý výpadek, kdy mě psaní prostě nebavilo - až teď jsem konečně našla zase inspiraci, o čem psát.
3)Co bys doporučila začínajícím bloggerkám

Začínajícím bloggerkám bych doporučila, pište hlavně o tom, co vás baví. Pokud vás dané téma nezajímá, bude to z textu poznat. Moje druhá rada je, dbejte na úpravu článku, jinak se to skoro nedá číst, především na počítači. A nakonec, krátkými článečky s hloupostmi typu vyřazovaček nikdy jen trochu náročnější čtenáře neokouzlíte, spíš naopak.

4)Kdybys mohla se na jeden den něčím stát co by to bylo a proč

Na jeden den bych se chtěla stát (ano, nemám moc vysoké cíle ) fyzioterapeutem. Je to něco, co chci dělat vlastně od malička a teď nastupuji na školu, kde se budu učit fyzioterapii - ale chtěla bych si to teď vyzkoušet, co to doopravdy odnáší

To by bylo pro dnešní článek vše mějte se hezky brzy u dalšího článku Ahoj

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.