Little Wolf

Jsi moc hubená!

Všechny fotky v tomto článku jsou moje.

Tuhle větu jsem v několika obměnách slyšela tolikrát, jenže od babičky.
Samozřejmě, tohle je typická hláška babiček... Takže mi to nevadilo.

Nicméně, když jsem si "stěžovala" kamarádce, jak je děsné, že mě celé dvě vesnice znají jen jako holku jejich bývalého spolužáka, zasmála se a potvrdila mi to. No a pak řekla něco, co mě přimělo napsat tento "článek".
Prý jeli v autě s pár lidma a jedna holka se jí začala vyptávat, kdo jsem, že prý nás vidí pořád jen spolu. Po vysvětlení kamarádky řekla, že jsem nějak až moc hubená. Jako really? 


                                             


Já se o to nijak nesnažím. Jak poukázala jedna má milá spolužačka, neudělala jsem pro svoji postavu nic. Čokolády jsem snědla snad tunu, jím jako normální člověk. (No, kromě toho, že mi v podstatě z fastfoodů chutnají tak hranolky a nejím maso.) Nijak zvlášť nesportuju, maximálně si občas zajdu zaplavat nebo na kolo.
A když už se zajímám o to, kolik vážím, není to proto, že bych se měla potřebu kontrolovat, že vážím moc. Spíš naopak.
Moje BMI je v normální rovině, ale pokud bych zhubla třeba dvě kila, hodilo by mě to na začátek podváhy. A to nechci.

Teď si asi říkáte, proč to píšu.
No, sere mě to.

Tohle je moje normální postava.
Nemám žádnou z poruch příjmu potravy.
A přijde mi, že mě ty komentáře, že jsem moc hubená, obviňují.
Ale já nemám problém. Prostě mám takový metabolismus. Kdybych chtěla přibrat, nevím, jak bych to asi dala. Na dovolené jsem toho jedla fakt hodně, ale nic se nezměnilo. 


                                           


Tenhle článek patří bezpochyby k mým slabším článkům. Píšu ho náhle a spíše kvůli sobě. Kvůli jedné z mých špatných vlastností a to potřebě neustále se obhajovat před lidma. Ach jo. Uvědomuju si, jak je to hloupé.

Takže nakonec... Normální postava je pro každého jiná. Neříkám, že tohle je normální pro všechny, ale pro mě ano. Kamarádka se považuje za tlustou a to jen proto, že má jiný typ postavy. Není tlustá. Jen má jinou stavbu těla.

 Jsem spokojená se svojí postavou, ale nesnáším, když mě kvůli ní lidi považují za něco, co nejsem. A nechápu lidi, kteří "jsi moc hubená" považují za lichotku. Zároveň ale chci říct, že to neberu jako šílení fanatici na opačné straně váhy, kteří za fatshaming považují každou kravinu a nic se sebou nedělají, i když mají obezitu poseidónvíjakého stupně a nakonec kvůli tomu berou třeba 20 léků denně, z toho dva jenom proti bolesti, protože jejich páteř a nohy ta kila nezvládají.

Komentáře

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Podle mého máš úžasnou a zdravou postavu, kterou by ti mohl i s tvým metabolismem leckdo závidět. Nechápu co ti lidé mají, také mi to často říkávají. Ale také jsem malá a sportuji alespoň 10 hodin týdně.

Jinak ty vlasy máš moc pěkné♡ Ta barva k tobě sedí.

Damaris HarrisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AENK223Love1D(Bradavice)

Hezký článek, chápu tě. Tohle říkají jedné mé kamarádce pořád. Protože na rozdíl od ostatních holek, které se sebou vůbec nic nedělají a opravdu tlusté jsou, tak je mnohem drobnější a hubenější. A podle mě jsi tak akorát, ani ne moc hubená a tlustá rozhodně ne. smajl

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pištíkVIP(Potterheadi sem!)

úplně tě chápu, mám stejný problém. Všichni mi říkají, že jsem moc hubená a dokonce mi někdo řekl, že to hrničí s anorexií, což vůbec není pravda, protože jím opravdu hodně. Jako jo, jím celkem zdravě, ale sladkosti či nějaký ten fastfood si nenechám ujítsmajl Vždycky, když mě vidí mamčina kamarádka říká "Proboha, dejte tomu dítěti najíst"... Sice je moje BMI v podváze, ale nepřipadám si nějak hubená. Podle mě jsem prostě ok postavy a už mě štve jak mi všichni říkají, ať se najím...smajl

pištíkTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

sasasvachovaVIP(ANIME!)

Jsem na tom stejně a docela mi to vadí. Jednou za mnou přišla spolužačka, vzala moji ruku (byly jsme zrovna v kuchyňce a byla tam i učitelka) a přes celou místnost zařvala: ,,Ty jsi fakt strašně hubená!" fakt úžasné. Neslýchám to nijak často, ale i tak mi to vadí. Dřív jsem byla docela kulička, ale při nástupu do školy se to zlepšilo. Věc, která mi, ale docela vadí je, že jsem nejlehčí ze třídy (to jsem nikdy nebyla). Docela mě to štve, ale taky jsem nejmenší (beru to z holek, ze všech nejmenší nejsem, ale nevím kolik váží ten kluk, co je menší než já). Jsem, ale v pohodě a radši jsem hubená, bez nějakých problémů, než stokilová koule, která se sotva hýbe.

sasasvachovaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AkalikVIP(Girl´s Dream)

Úplně tě chápu.
Komentáře o anorexii jsem už taky nejednou slyšela. BMI mám mezi podváhou a normální rovinou. Jídlo mám ráda, sport mi nijak zvlášť nevadí, všechno v pořádku, ale jsem prostě hubená.
Mě to nijak nevadí, alespoň se nemusím trápit s obezitou, ale po tom, co se kvůli tomu málem rozbrečela prababička... Naštěstí teď už komemtáře ohledně své váhy moc neslýchám (ale sem tam si ještě něco poslechnu).
A ještě k tomu jsem poměrně vysoká, takže to vypadá ještě lépe. Nejspíše to mám v genech.
Ale má to výhodu - můžu toho sníst, kolik chci a nepřiberu smajl.

AkalikTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Na tom obrázku s tvojou siluetou som sa až zľakla, lebo tie nohy mi fakt prišli celkom chudé, vlastne celé telo, ale tam ten druhý obrázok, no tak to je v pohode podľa mňa. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Na obrázku se siluetou jsem si říkala to samé, ale na tom druhém je krásně vidět to, co jsi říkala, a to tvá stavba těla.
Na tvém nepřibírání bude mít velký podíl právě tvé vegetariánství, ale pokud s tím dokážeš žít, tak by to neměl být problém.
Holt, pokud nemáš postavu jako z časopisu ideálů, lidi si vždycky něco najdou. Ale podle mě je jednoduší žít mezi lidmi s "podváhou", než nadváhou. Nejsem žádná koule (že by stavba těla?), ale vyslechla jsem si o hodně víc, než jedna holka, u ktřeré se až divím, že je ještě naživu.

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Naty a Kája: Ta silueta je hodně nepřesná kvůli tomu, že je to jen odraz. Vypadám tam mnohem hubeněji. smajl Navíc v áčkové sukni vypadám hodně hubeně, protože si pod sukní představíš párátka a ne stehna, které mám.
Asi jo, ale i když jsem jedla maso, nebylo to nějak rozdílné.

Pravděpodobně ano a je to smutné. smajl Mrzí mě, že sis toho musela vyslechnout hodně. Lidi jsou pitomci.

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.