Little Wolf

Claw kreslí #03 (30 Days Drawing Challenge)

Já jsem to stihla. To se divím... Mimo to, byl by zájem o článek, který by byl o tom, jak se nabalit? Protože balení kufru byla má náplň dneška. :D (No to a vaření, trollení lidí na omegle a tak.) Vydala bych to asi po dovolené, spolu s komentářem, co jsem si nabalila zbytečně. 


Seznam:




(Druhý den žlutě, protože jsem to nakreslila o den později.)


Třetí den byl jeden z méně oblíbených. Tak za prvé, kreslit sebe? Ne zrovna něco, co chcete. Ale snad si jsem aspoň trochu podobná. :D A upřímně, pořád ještě nevím, čím chci být. (A proto si na gymplu cpu do hlavy i později nepotřebné blbosti, jeej.) Samozřejmě nějakou představu mám, ale... A taky doufám, že jsem anglické zadání pochopila správně a nebylo to myšleno jinak. (Toho by totiž bylo víc. Například ne těhotná. :D) Kresleno jen tužkou, pastelky už mám někde ve spodní části kufru. Jinak, tak trošičku dostávám mírný strach z létání. To bude zítra zábava...

Jinak, zajímalo by mě, kolik z vás pochopí, co za práci to mělo být. Pište do komentářů, první, kdo to uhodne dostane plusko a slibuju, že se podívám na blog. ;)


Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Jako první mě napadla chemička kvůli tomu pláštismajl Ale jak se na to dívám, tak by to mohla být i nějaká forenzní vyšetřovatelka, nebo jak se to jmenuje...

Bude to prostě něco v laboratoři a nejspíše to souvisí s chemiísmajl

Butterfly340To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Helena SVIP(Svět Fantazie ^^)

Kam cestuješ, smím-li se zeptat? Jinak přeju příjemný let, žádné turbulence! =) A zájem o ten článek by byl, alespoň z mé strany.
Popravdě se tohohle tématu celkem bojím, ale jelikož jsem začala o den později, tak mě čeká až zítra. Asi (pokud nebudu líná) to pak vydám dohromady, jako jeden článek.
Jinak, jsem celkem nechápavý člověk, ať už se to týká čehokoliv. Hádám chemika ( Eh, jak se tomu říká u žen. Chemička? To asi ne smajl) . Nevím. Ale ten hadík tam mi zas evokuje lékařství, takže třeba vynnalézáš nějaký lék? smajl Možná nějaký vědec? Vážně nevím. Ale proč to nezkusit, že?

Helena STo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Helena S: Na Krétu. smajl Let byl super, ale ke konci to klesání bylo asi nejhorší smajl
Děkuju, tak to ho zkusím pomalu nějak sepsat smajl.
Doufám, že ten článek vydáš, celkem mě zajímá, co jsi kreslila smajl.

Tyjo, ty jsi teď totálně trefila práce, které bych asi taky chtěla dělat. smajl Ale když jsem to kreslila, myslela jsem na patologii. (Jen jsem neměla čas kreslit ještě mrtvolu ^^.)

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.