Lilinin Blog

Moje líčení do školy!

Takže zdravím! V dnešním článku jsem se rozhodla psát o tom, jak se líčím. Chci vás ale nejprve upozornit že se jedná o moje líčení, o můj názor a o to že nejsem žádná odbornice a maluji se tak, jak se mi to líbí a jak mi to vyhovuje. Takže jdeme na to!

Make-up

Takže bych asi nejprve začala obličejem. Já používám make-up Loreal True Match který na obličej nanáším takovou tou houbičkou na make-up a osobně používám ten nejsvětlejší který se dá koupit. Tento make-up mohu určitě doporučit protože podle mě dobře zakryje nedostatky a také i celkem vydrží. Takže určitě kupovat! =D



Konturování obličeje

Tuto část mám moc ráda protože mě baví. Já osobně nepoužívám žádné ty pudry ale používám konturovací tyčinku od Maybelline. Je dvoubarevná takže mám jenom jednu která je z jedné strany bílá a z druhé hnědá což je super. Já vlastním odstín 001 Light takže opět ten nejsvětlejší a zase můžu jenom doporučovat. Já osobně si vždy dám bílou barvu na bradu, na kruhy pod očima, na prostředek nosu, doprostřed čela a jakoby nad tváře. Hnědou barvou si zvýrazním lícní kosti a zúžím nos. 



Obočí

Vždy než si začnete nějak malovat obočí tak si ho nejdříve určitě vytrhejte protože to potom nevypadám vůbec hezky. Já když mám obočí vytrhané, tak si vždy ještě učešu kartáčkem na obočí který jsem dostala jako součást k nějaké sadě a obočí si maluji řasenkou na obočí od Miss Sporty kterou mám v hnědé barvě. Můžu určitě doporučit ale to jenom spíše těm kteří si obočí malují pouze občas a jenom trošku. Těm kteří si malují obočí každý den a více výrazně ji taky můžu doporučit ale nepočítejte s tím že vám vydrží dlouho. Jinak je ale super!

Linky

Linky jsou ta nejhezčí věc kterou můžete očím dopřát. Já vlastním linky od Max Factor a jsou opravdu skvělé. Ne vždy se mi úplně podaří ale poslední dobou jsem si dala trochu více záležet a vypadá to už lépe než třeba před půl rokem. Pro začátečníky bych spíše než linky doporučila fix, protože se to s ním dělá lépe.




Stíny

Asi vám neukážu značku mých stínů protože je mám už hodně dlouho a nevím kde jsem je koupila. Používám černé stíny a takové stříbrné s kterými si maluji takzvané „kouřovky„. Vypadá to přibližně nějak tak:


Řasenka

Objevila jsem tu nejlepší řasenku jakou jsem kdy měla! Je to řasenka Loreal Paris, Miss Baby Roll a věřte mi že s řasenkami mám už dlooooouhé zkušenosti. Je opravdu skvělá a také mě zaujala svým zajímavým kartáčkem. Mám jí už 2 měsíce a je jako nová. Fakt doporučuju!



    

Rtěnka

Vím, že mě za to asi už všichni ukamenujete ale používám černou rtěnku =D. A ano, nestydím se v žádném případě s ní někam jít. Dál se k tomu raději vyjadřovat nebudu... =D Používám přesně tuto:

Celkový vzhled

Nechci se dávat přímo sebe takže jsem dám líčení které se mému celkem podobá a...ta dá! Jestli se vám to nelíbí tak to radši dejte pryč a nevyjadřujte se k tomu prosím, děkuji. =D



Takže, to by bylo pro dnešek nejspíše všechno. Ne, nebojte více toho na sebe už nepatlám =D. Snad se vám to líbilo! =D




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.