Lidařiny (v)tipy

Azkaban, škola...

...aneb utečte co nejrychleji

ano je to tak, fakticky beru školu jako vězení. No a není to tak?

Ráno vstanu, vyčistím zuby a nachystám se do té příšerné budovy.


A pak nás naženou do třídy a všichni si mají nachystat věci. A nakonec před vyučováním a při něm má každý asi takový pocit (kluci jsou vyznačeni ve formě zvířat) :


a nakonec nás všechny hromadně naženou do jídelny. Jídlo není dobré (důkaz: mám hlad že bych jedla i ve školní jídelně). Všichni si nějak sednou, kluci zaberou jeden stůl, holky druhý stůl a všichni si stěžují na učitelky, na školu a na život.

Shrnutí, utečte z Azkabanu co nejrychleji to jde!!!





Komentáře

Ali88(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Je to pěkný článek. Ale to že si stěžujete na život? Sorry ale na co si v tomhle věku můžete stěžovat? Kdyť Nemusíte chodit do práce, školu nemáte do osmi hodin večer, nemusíte vařit, žehlit, prát, když řeknete že vám je blbje pošlou vás domů... A já osobně jsem ráda že můžu chodit do školy učit se abych jednou dosáhla toho co chci. Třeba děti v Africe a v kmenech ani do školy chodit nemůžou. Promiň ale dáváš výborný příklad všem menším dětem.

Ali88To se mi líbí -1 To se mi nelíbí

Ali88(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Layla1Musa2Flóra3: Dobře ukončíme to OK? Každá si budeme myslet svoje. Chápu, mě taky štve když mi někdo píše zlé komentáře. Ale myslela jsem to dobře jenom jsem na to chtěla upozornit snad každý může mít v komentářích svůj vlastí názor a napsat to co se mu na článku nelíbí, nemůžeme tam psát jen pozitivní věcismajl

Ali88To se mi líbí -1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.