Kristýnka

Taneční Akademie -postavy

Ahoj

Vítejte u mého dalšího blogu


Znáte serial Taneční Akademie  mate ho rádi ja jo

  1. Hlavní postava: Tara Websterová (Xenia Goodwin)  Už od dětství snila o tom, že se jednoho dne stane primabalerínou. V každé sérii si něco udělá. V první sérii si vykloubí kolenní čéšku a zlomí si stehenní kost. V druhé sérii si poraní páteř a uraz ji zavinila nejmladší primabalerína baletu Saskie. stejně jako ve třetí sérii. Ovšem že ve třetí sérii to je o dost horší. Nemůže chodit a proto musela chodit na rehabilitace. A to ji zavinila Grace kvůli ni uklouzla o korálek.
  2. teď je moje oblíbená postava seriálu  je Kat Karamakovová (Alicia Banit) - Bezstarostná tanečnice vždy dokáže zvednout náladu svým kamarádům. V druhé sérii začala brát balet vážně. A ve třetí sérii hrála ve filmu. A ma brachu a ten se jmenuje Ethan Karamakov (Tim Pocock) - Hezký a talentovaný. V druhé sérii odjede do Barcelony za kariérou.Kdysi hodil s Tarou ,ale pak se rozešli a dal šanci Abigail.
  3. Teď je tanečnice která chtěla byt vždycky nejlepší a to je Abigail Armstrongová (Dena Kaplan) - V první sérii je to protivná a soutěživá spolubydlící Tary, která potřebuje být vždy bez výjimky první a nejlepší,  ve druhé a třetí sérii je z ní milá holka, která se snaží pomáhat.Tančila na Exhibici s Ethanovým sólem, a taky hrála v Muzikále.
  4. Teď je postava která byleave třetí serii byla  zla a na vystoupení Taře ublížila a to je Grace Whitneyová (Isabel Durant) - kmotřenka slečny Rainové, je talentovaná, ale taky by pořád někomu dělala naschvály. A ve 2 serii vyhraje Prix de Fotein.
  5. Teď je druhy taneční partner Tary a to je Ben Tickle (Thomas Lacey) - tanečník, který má rád legraci a chce mít spoustu dobrých přátel.
  6. A teď je úplně první taneční partner Tary a to jeChristian Reed (Jordan Rodrigues) - Tajemný tanečník, který okouzlí nejednu tanečnici. Když byl ještě miminko opustil jeho rodinu otec a po pár letech matka zemřela .
  7. Teď je učitelka taneční Akademie a od 2 serie je ředitelkou a to jeSlečna Raineová (Tara Morice) - V první sérii je obyčejnou učitelkou baletu a v druhé a třetí sérii je ředitelkou akademie
  8. A teď je úplně první taneční partner Abigail a to je Samuel Lieberman (Tom Green) - Plachý a sympatický tanečník, který to z nejhoršího tanečníka na akademii vytáhne do prestižní soutěže Prix de Fonteyn. Pak se mu ale stane smrtelná nehoda.Ze které se jeho blízci nemohli smířit.
A teď vám dam odkaz na blog taneční akademiehttp://tanecni-akademie.blog.cz/


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.