Kristýnka

deník mimoňky

Ahoj  všichni

Vítám vas u  mého dalšího blogu tentokrát na téma deník znáte deník mimnoňky a znáte její autorku Rachel Renée Russellovou

1 díl :Nestačí, že Nikki J. Maxwellová má otce, který se živí hubením brouků. Ještě se kvůli tomu dostane do prestižní soukromé školy, kam moc nezapadá. Z pohledu její zapřisáhlé nepřítelkyně MacKenzie, dokonalé dívky, která má vše, co je třeba, je Nikki prostě „mimoňka“. A toto je její deník. Zachycující příhody každodenního života, například jak si chtěla z naslouchátka vyrobit luxusní hands-free, jak se snažila sbalit nejhezčího kluka a co zažívala se svými novými kamarádkami, Chloe a Zoey.


2díl:.A do toho začíná párty sezona, a tebe pořád nikdo na nejdůležitější událost podzimu nepozval… O tom by mohla (a bude!) vyprávět třináctiletá Nikki. Jak se stát z nepopulární mimoňky hvězdou večírků, okouzlit svého idola a navíc být tou nejsuprovější kámoškou na světě, i když ještě pořád nemá ten mobil, co si přeje už celé věky… No, co si budeme povídat, prostě parádní recept na katastrofu!

Druhý stupeň základky je boj. Zvlášť, když je člověk jen o trochu oblíbenější než plíseň ve sprchách a život mu ničí proradná rivalka, která si brousí zuby na kluka tvých snů.

3 díl:Kdo by si nechal ujít příležitost zúčastnit se talentové soutěže? Zvlášť když se výherce objeví i v televizi a nejspíš se z něj stane slavná superstar. Jenže v životě Nikki není nikdy nic tak jednoduché a její zapřisáhlá rivalka MacKenzie už spřádá další ďábelský plán, jak jí šanci stát se oblíbenou pop hvězdou překazit, a navíc ji připravit i o nejlepší kámošky a její tajnou lásku. A když se k tomu přidají ještě trable s praštěnou rodinou a škola zamořená odpornou broučí havětí, je jasné, že bude Nikkiina cesta ke slávě pořádně trnitá.

Teď na zavěr deník mimoňky video  movie cz  trailer






Komentáře

BellavillaVIP(HPD časopis)

Používáš zvláštní metody na články...V tomto bych Ti ráda dala pár rad...1. tvůj název - deník mimoňky. Předpokládala bych, že budeš popisovat díl, který se ti líbil nejvíce. 2. Popisovala si první tři díly. Ve videu jsou ale obrázky z dalších dílů . 3. Obrázky ve videu jsou z dílú, které ještě ani nevyšly ( některé) . 4. Jelikož si sem napsala tři díly, přidala video o horlivě popisovala ( poměrně dobře...) každý z nich, vyplývá z toho, že jsi do toho blázen, ale po pravdě mě nejvíce zaujalo video. Předpokládám, že není tvoje, ( nebo je...?) a proto...Uvidím. Podle toho jak odepíšeš. Víš, problém je hlavně v tom, že deníky mimiňky, zná snad každá holka.smajl A proto mi připadá zvláštní sem psát první 3 díly, když už dávno vyšel snad 7, ne 9. díl. Vím to, protože jsem je sama četla. 8. a 9. díl jsem dostala k Vánocům, ale záleží na tom, jak deník mimoňky je oblíbený po tolika letech ve společnosti...Kerstin

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.