Kirin blog

Shantigames.com

Shantigames.com bych nazvala staré hpd.cz v angličtině. Je to opravdu nejstarší verze asi tak z roku 2008. Podle mě už tam nic nefunguje protože když se dole podívám kdo je online, tak tam vidím sice hodně hráčů. Jenomže když kliknu na některý profil tak se mi tam ukáže, že například jeho poslední aktivita byla 2.2.2017. Takže je jasné, že Shantigames.com už moc nefungují.

Registrace

Registrace je tam taky nefunkční a je velmi stará. Já jsem se tam zkusila zaregistrovat, email vám dojde buď do spamu nebo normálně, ale přihlásit se nepůjde. Viděla jsem že se tam šlo ještě registrovat a přihlásit v roce 2016. Takže pokud jste se neregistrovaly na Shantigames.com dříve, tak už máte smůlu. 


Hry

Hry jsou tam taky nefunkční. Viděla jsem že vlevo je také odkaz na polské hpd.cz které nechci zmiňovat. Ale zpátky k tématu. I když spustíte flash, tak hry prostě nebudou fungovat. Hry jsou tam také z roku 2008,2007,2006 a další roky.


Poslední aktivita admina

Myslím, že web Shantigames.com udělala Selly, ale nejsem si tak zcela jistá. Zpátky k tématu, Sellyna poslední aktivita byla 7.6.2010 takže neví o těch chybách na Shantigames.com. Připadá mi jako kdyby na web zapomněla. Celkově se o Shantigames.com nikdo nestala. 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.