Kik-Blog

Fotky mých vánočních dárků + reakce na ně☻

Ahoj a vítejte po hrozně dlouhé době u dnešního článku.Jelikož byly Vánoce tak jsem se rozhodla udělat alespoň jeden vánoční článek.(jupí!!) Taky milujete Vánoce tak jako já? Doufám že ano:-)Vánoce jsou o klidu,pohodě o jezení cukroví,koukání na pohádky a rozdávání dárečků lidem které máte rádi.Na Vánocích nejvíce miluji to že jsme celá rodina spolu.Že můžu ostatním vykouzlit úsměv na tváři je pro mě to největší kouzlo Vánoc...Ale už dost zbytečného povídání, v dnešním článku vám ukážu co jsem dostala na Vánoce.Na začátek bych ale chtěla napsat to co říká a píše snad každý, ale já to sem musím napsat také.Rozhodně se těmi dárky nechci vychloubat.Lidi ,Vánoce nejsou o dárcích.Moc, opravdu moc si těch dárků vážím.Chápu že pro někoho je to málo, pro někoho je to hodně a bohužel jsou lidé kteří si vždycky něco najdou.I pro mě je těch dárků hodně a někdy si myslím, že si je ani nezasloužím.Musím uznat že tyto Vánoce mi přišly zatím nejvíce štědré.Doufám že jste pod stromečkem všichni našli to co jste si přáli.Klidně mi dolů do komentářů můžete napsat co jste dostali vy.No a bez dalšího kecání už můžeme jít na dárečky:)



 

Nejdříve bych asi začala dárky od kamarádek.Ten hrníček je totálně boží, hlavně na kakao už to vidím.Deníček samozřejmě nesmí chybět.Ten domeček uprostřed je totálně boží, protože svítí a mění barvy a já miluji věci co svítí.No a ta mini baňka je tak děsně cute!!!! Ještě jsem dostala jednu fotku v krásném rámečku,kde jsem já a moje dvě bff, ale nechci tady ukazovat holky.


 

Jako druhý tady mám krásný stojánek na šperky.Miluji tento design a už vidím jak si na něj budu dávat mé šperky.


    

Jako třetí mám manikuru.Já ráda pečuji o své nehty takže se bude rozhodně hodit.


 

Jako pátá je tady něco jako terapie na nehty a nehtovou kůžičku.Je moc fajn, protože se mi někdy loupou nehty tak je pro mě jako dělaná.


 

Jako šestou mám tady voňavku od brášky.Hodně mě překvapil protože jsem to od něj vážně nečekala.Byla v takovém krásném balení.A hrozně krásně mi voní.Mně moc voňavek nevoní, ale tahle voní opravdu nádherně.


  

Jako sedmý je tady korektor od Catrice.Je to zvláštní, ale je to můj první tekutý korektor, protože jsem používala tyčinkové a chtěla jsem zkusit tekutý.Takže uvidíme.:)


 

Jako osmé mám tady tři produkty na vlasy od Lee Stafford pro vlasy které nikdy nedorostou.Já jsem si je hrozně přála, je to teda maska, šampon a kondicionér.Doufám že mi pomůžou, protože mi málo rostou vlasy a chci je mít hodně dlouhé.


 

Jako deváté mám tady ponožky s tučňáčkem.Jsou hrozně cute.Na Vánoce nesmí chybět ponožky!


 

Jako desátá je tu knížka Koruna, za kterou jsem hrozně moc ráda, protože mám doma první tři díly Selekce a toto je čtvrtý díl, už jsem přečetla 4 kapitoly.Tyhle knížky mě hrozně baví.


 

Jako jedenáctý mám tady batoh DavidJones Paris který jsem si hrozně přála.Už se těším až ho budu využívat, jelikož je opravdu moc pěkný.Hlavně do kroužků ho budu nosit, protože do teď jsem měla vak a vadilo mi jak se to všechno míchá.Takže jsem dostala tenhle krásný batůžek.


 

Teď jsme se přesunuli k oblečení.Jako dvanáctá je tu krásná velká šedá mikina.Já totálně miluju velké mikiny a šedou barvu takže moc super.


  

Jako třináctá je tu opět mikina ve vínové barvě.Je to asi ujeté, ale já mám hrozně ráda, když má na sobě mikina nějaké číslo.Takže ji udělali asi pro mě xd


  

Jako čtrnáctá je tu opět šedá mikina, tentokrát s kapucí a krásně sametová.Já celkově miluju mikiny.


  

Jako patnácté je tady opět obří, bílé tričko.Je opravdu velké, spíše jako pyžamo xd, ale já to tak mám ráda.


 

Jako šesnácté je tady nádherné pruhované tričko.Já totálně miluju proužky a mně se tohle tričko opravdu moc líbí.


  

Sedmnácté je tričko s dlouhým rukávem a opět krásně pruhované.Já mám prostě pro pruhované věci slabost.Triček s dlouhým rukávem mám málo, takže se mi moc hodí.


  

Osmnáctá je opravdu nádherná šála.Ty barvy se mi hrozně líbí a navíc jsem na zimu ani pořádnou šálu neměla.Tahle je hrozně heboučká a krásně zahřeje.


 

Jako poslední oblečení jsou tyto černé džíny.Jsou úzké a já miluji džíny takže se mi moc hodí.


    

Jako poslední tu mám dvě hry Dixit a Dobble.Máme je dohromady s bráchou a já mám moc ráda deskové či karetní hry takže máme o zábavu postaráno.


Tohle by bylo vše k dnešnímu článku.Doufám že se vám líbil.Já osobně mám ze všech dárečků moc velkou radost.Jinak bych vám chtěla popřát štěstí do nového roku 2018!!!

                                                                                                        Zatím ahoj vaše Kika:)








Komentáře

pištíkVIP(Potterheadi sem!)

Dárečky jsou opravdu moc krásné, ale jak už tady psala CoolEvča jsem spíš pro "klučičí věci a vzhled"smajl
Já naprosto miluji oblečení, ale když mi dá někdo růžové triko třeba s mašlí tak ho pošlu do nevhodných místsmajl já jsem třeba mega velký uchýl do vojenského vzhledu. A na vánoce jsem dostala kalhoty -- jak se to u nás říká: na půl žerdi- no prostě že máš kapsy až pod zadkemsmajl a jsou vojenský a taky takový triko a pouzdro na sluchátkasmajl lidi si myslí že jsem cvok...smajl

pištíkTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

CoolEvčaVIP(Bradavice)

Moc krásný dárečky. Ale tyhle dárky jsou přesný opak mě. Jak už hodně lidí ví, povahově moc holka nejsem, takže by to pro mě moc nebylo. Ale jinak krásné věci! smajlsmajl

CoolEvčaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.