Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

84%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá

Ve hře Goodgame Empire si musíš nejprve vytvořit svůj herní účet. Úvodní věci jsou kompletně v českém jazyce, takže by neměl být s ničím problém. V této hře se přeneseš do středověku, kde dostaneš na starost malý hrad a několik poddaných. Dokážeš si v nezvyklé roli poradit a dovedeš svůj lid k úspěchu?

 
41%
Hra - Barbie Birthday Cake
Video se načítá

Zítra má Barbie velký slavnostní den - oslaví své další narozeniny. Samozřejmě jsi na Barbie oslavu pozvaná také. Nemůžeš přijít s prázdnou, takže se dej do přípravy chutného parádního dortíku.

 
75%
Hra - Baby Hazel Granny House
Video se načítá

Hazel bude tyto prázdniny trávit u prarodičů. Prožijte s ní nové zážitky a pomozte jí babičce v obtížných situacích.

 
80%
Hra - Burger Restaurant 3
Video se načítá

Užijte si opravdu super obsluhovací hru, ve které si otevřete vlastní rychlé občertvení a budete dělat ty nejlepší burgery, kuřecí křidýlka a další pochoutky svým netrpělivým zákazníkům. Dokážete dost rychle plnit všechna jejich přání, aby se nenaštvali a neodešli ale naopak Vám dobře zaplatili?

 
59%
Hra - Design Your Disney Princess Ring
Video se načítá

Vyberte si jednu princeznu a vytvořte pro ü krásný a originální prstů, které by se jí líbil k zásnubám. Zvládnete to?

 
85%
Hra - Magic Day of Knowledge

Krásná princezna se chystá na bál. Musí se však nejdříve nalíčit a obléci. Pomůžete princezně s tímto nelehkým úkolem?

 
62%
Hra - Bunny Land
Video se načítá

Bunny Land je logická hra, ve které budete mít na starost roztomilého zajíčka. V každém levelu ho budete muset dopravit až k jeho mrkvičce. Po cestě vysbírejte všechny hvězdy a pokračujte do dalších, náročnějších levelů.

 
82%
Hra - Doodle Devil
Video se načítá

Máme tu pokračování na skvělou logickou hru Doodle God. Tentokrát v této hře si nehrajete na boha, ale na ďábla. Váš úkol je naprosto jasný, stvořte veškeré špatné lidské vlastnosti, válku, nemoci, démony, zombie, strach, utrpení, všechno čeho se lidé tak bojí. Vytvořte 100 v 11 skupinách a zapište si co nejvyšší skóre. Povede se vám to?

 
85%
Hra - Rise Egg Up

Křehké vajíčko letí vzhůru skrz mnoho nebezpečných předmětů. Naštěstí sis půjčila obranný štít od kapitána Ameriky, a tak hravě odrazíš všechny nebezpečné předměty, které na jinak bezbranné vajíčko ve hře čekají.