Kakajíčko s Otys

♕ Můj Wishlist ♕


Vítám vás u mého dalšího článku. 

Tentokrát to bude wishlist, co si přeju k narozeninám... Ne, že bych se chtěla nějak vychvalovat nebo já nevím... ale prostě došly mi nápady na články a to jsem tak dívala na nějakou zahraniční youtuberku, co si přeje k narozkám... tak jsem si řekla, že to udělám taky. 



Kryty na mobil

Chtěla bych obyčejný průhledný kryt, protože průhledný žádný nemám a taky kryt s nápisy Vans, protože Vans je prostě micka... 

Myslím si ale, že se vyplatí kupovat si kryty třeba na Ebayi nebo Aliexpressu, protože na co si kupovat předražený kryt za 200 kč, když můžete mít ten stejný za cca 20 kč? 

Dívala jsem se na Ebay a průhledný obal tam stojí 17 kč, takže... 

 


Žehlička na vlasy

Mám kudrnaté vlasy a absolutně s nimi nemůžu nic udělat. A když si chci udělat culík, tak to vypadá naprosto příšerně... 

Vím, že to není zrovna nejlevnější záležitost, protože vím, že některé žehličky stojí třeba i 6 tisíc... 

Ale nějaká do tisícovky by mi stačila. Stejně si polovinu dárků budu platit sama, tak co řeším...


Tričko Marilyn Manson

Uhm, děkuji jednomu jistému člověku, že mě kdysi nakazil Marilynem Mansonem a Spooky Kidama, jo... Fakt díky! Teď to musím poslouchat každý den... 

... Marilyn Manson je moje nejoblíbenější skupina a úplně zbožňuju Briana Warnera, awww. Ah, konečně jsem jeho jméno napsala správně, protože se mi strašně plete s jedním týpkem na instagramu, kterého sleduju... takže se nedivte, kdybych omylem napsala Adam místo Brian. 

No každopádně... To tričko je ale celkem dost drahé, stojí nějak kolem pětistovky, což je na tričko opravdu dost... 

 

No, není ale prostě dokonalé?


Tričko Rammstein

Rammstein je má druhá druhá nejoblíbenější skupina, vlastně díky ní jsem se začala učit německy. Till je naprosto úžasný zpěvák a i člověk jako samotný. A Lindemann je mimochodem taky super, škoda, že z toho neudělal Till skupinu a nemají další alba... Ale Skills in Pills byla pecka! 

Buď bych chtěla tričko s nápisem Engel nebo s logem Rammstein. 

  


Hrnek Darth Vader

Tak tento hrnek je ale úplně nejvíc mega boží věc, jakou jsem kdy viděla! Jsem úplný blázen do Star Wars a hlavně do Dartha Vadera. Tento hrnek určitě není poslední věc ohledně Star Wars na tomto wishlistu...

 

Pane bože, to je tak dokonalé! 


Náramek Marilyn Manson

Uhm, jo. Jsem do té skupiny úplný blázen a kdybych mohla, tak si Briana vezmu domů... A ano, asi jsem dost divná. Ale MM věcí není nikdy dost! 

Když bylo Brianovi 36 cca, chodil s Evan Rachel Wood, které bylo tehdy myslím 19, takže... Proč by teď ve 48 nechodil se mnou?! ... No, asi protože by to byla pedofilie, nejsem slavná, teď chodí s nějakou pornoherečkou... a... teď jsem úplně odbočila od tématu.

No, každopádně... Ten náramek prostě musím mít! 


POP figurka Yoda

Jo, říkala jsem, že ten hrnek Dartha Vadera nebude jediná věc týkající se Star Wars na tomhle wishlistu...

Darth Vader je sice má oblíbená postava z Hvězdných Válek, ale... Takhle POP figurka Yody je skvělá! 

Uhm, proč já vždycky natrefím na nějaký dokonalý dárek, ale je moc drahý, takže mi ho nikdo nekoupí? 

 

No, nepřijde vám tu Yoda roztomilý?


Šála Havraspár

Já, jakožto velký #potterhead tuhle šálu prostě musím mít! Ravenclaw nebo-li Havraspár je má nejoblíbenější bradavická kolej. 


I podle tohohle testu patřím do Havraspáru, takže... Heh.

 



Takže všechny tyhle dárky by mě vyšly na nějakých 3 a půl tisíce... Možná i víc. Což je opravdu dost. Stejně dostanu z tohoto wishlistu asi tak... 2 věci, protože většina je opravdu dost drahá, ale mně to stačí... nepotřebuju zase všechno na světě.

I když některé věci jsou úplně nejvíc mega božsky dokonalé! Takže si něco asi koupím sama za své peníze. Uhm, jsem sice jaksi na mizině, ale tak... to už je vedlejší. 



Tohle by bylo pro tento článek vše, snad vás úplně neunudil a já se s vámi loučím u dalšího článku. TAKOS! 


Komentáře

okurečekVIP(Píšeme povídky a příběhy)

Super článek a pěkná přání. smajl Zrovna jsem se bavila včera s taťkou a bratrancem o tom, jak jsou metalová trička drahá. smajl
P. S.: já si kupovala žehličku za tisícovku už podruhé a totální spokojenost. Doporučuji značku Remington. smajl Nedoporučuji ale kupovat žehličku z Kauflandu či jiných obchodních center za tři stovky. Je to sice levně, ale nekvalitně.

okurečekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.