Kakajíčko s Otys

Jak být ve škole populární - PARODIE na článek


Vítám vás u mého dalšího článku. Dnes jsem se rozhodla zparodovat článek od jedné hráčky, tak to prosím berte jen jako srandu. 

A to holka myslím stejně ten článek smazala... Ale nezoufejte! Je tu ten můj a stokrát lepší! 

No, už to nebudu zakecávat a jdeme na to:



1. BUĎ NÁLADOVÁ

V žádném případě se neopovažujte být celý den šťastné! Buďte třeba 5 minut smutné, pak buďte veselé a pak zase dělejte naštvanou... A pořád tak dokola. Všichni ve vašem okolí to budou naprosto zbožňovat! Pokud máte špatný den, tak ho přeci budou mít i ostatní... 

A nezapomeňte se na někoho naštvat jen tak for fun a nadávat mu. Je to zábava a budete hned populárnější! 



2. VZHLED

Vypadejte jako zmalovaná štětka. V dnešní době je to totiž hrozně v módě! Nevadí, že se neumíte líčit... Právě naopak, o to líp! 

A teď vám ukážu návod, jak se správně nalíčit, abyste vypadaly jako ty levné holky u silnice... 


Makeup, rozjasňovač, linky v tužce a podobné kraviny hoďte rovnou do koše! 

Začneme tím, že si vezmeme nějakou paštiku, nejlíp Májku, ta krásně drží na obličeji a pokud budete mít hlad, můžete si ji klidně dát i ke svačině! Paštiku rozetřeme kartáčkem na zuby po celém obličeji a necháme chvilku působit. Po pár minutách si na tvář můžete nanést taky kakao, skořici nebo hlínu jako pudr, to už nechám na vás... 

Obličej bychom měly... A teď přejdeme na oči. Vezmeme si nějaký centropen a uděláme si s ním pořádně dlouhou a tlustou "linku" přes půlku obličeje. A výhoda centropenu je, že nejde smýt, takže si každý den nebudete muset kreslit linky znovu! (Centropen můžeme použít i na obočí - nezapomeňte ho krásně spojit!)

Dále přejdeme ke stínům... Ty si vůbec nemusíte dávat. Stačí, když vás někdo párkrát bouchne kolem očí a udělá vám monokl. Vypadá to 1000x atraktivněji a je to mnohem levnější, než obyčejné stíny... 

Myslím, že stíny máme dokonalé a můžeme jít ke rtům. Pokud jste vždy toužily po velkých a plných rtech... Na co utrácet za plastiku? Strčte hlavu do úlu s včelami! A rty budete mít krasně nadýchané... A rtěnka už není třeba, jelikož od těch včel vám zčervenají rty dost... No, není to dokonalé? 

A jako třešničkou na dortu celé líčení zafixujeme kyselinou! A co, že vám rozežere obličej... Hlavně, že budete dokonalé! 



3. NEDĚLEJ ZE SEBE CHYTRÁKA

Radši ze sebe udělejte totálního magora a nejlíp k tomu můžete i propadnout... Klidně třeba i třikrát. Ale za žádnou cenu nikdo nesmí zjistit, že máte nějaký mozek a že jste (alespoň trochu) chytří! 

Ne!!! Musíte se prostě chovat jako naprostý trilobit a v žádném případě nesmíte navazovat kontakt s chytrými lidi... To by si ještě někdo o vás myslel, že jste také chytří. 

A pokud nosíte brýle... Nenoste je, to raději oslepněte. Protože ten, kdo nosí brýle, je považován za chytrého a my chceme přesný opak, že jo! 


4. CHOVEJ SE JAKO PRINCEZNA

Nebo jednoduše řečeno: Jako naprostá kravka. 



No, prostě... Pokud vám vaše učitelka řekne, že máte třeba něco uklidit, odmítněte! Nejste přeci její otrok! To vy jste její VLÁDKYNĚ!!! V žádném případě se jí nebudete podřizovat! 

A pokud vás někdo postříká vodou, nebo klidně něčím jiným ( ͡° ͜ʖ ͡°) ... Okamžitě mu podřežte žíly, protože žádný ubožák si na vás nebudete dovolat. To vy jste přeci PRINCEZNY!!!!!! 

 


5. BUĎ SPOLEČENSKÁ

Najděte si někoho stejného s kilem paštiky na obličeji a celé to může začít! 

Sežeňte si stejné oblečení, nejlíp někde z kontejneru - nebo jako bezdomovec, řetězy od pneumatik jako náhrdelníky a na boty se úplně vykašlejte. A můžete začít! Ale nezapomeňte... Nesmíte se bavit s nikým, kdo má IQ vyšší jak 40! 

A pokud budete dodržovat všech 5 bodů, určitě budete ty nejoblíbenější holky na škole! Přeji hodně štěstí!!!

 



Tak to by bylo pro tento článek vše, snad se vám líbil, užívejte poslední dny prázdnin a u dalšího článku TAKOS! 

P.S.: nezapomeňte být princeznami!!!


Komentáře

kočička 1(Magical World)

Je div, že jsem celá. Nedivte se, kdybych se chovala jako d.m.nt. smajl Prostě mi z toho článku přecvaklo. smajl Jinak pěkné, málem jsem to nepřežila, divím se, že jsem se smíchy nepotrhala. smajl smajl

kočička  1To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.