Kakajíčko s Otys

Hejtím 2 nejslavnější rapery!!! - Otakarčin názor


Vítám vás u mého dalšího článku... Jak už jste si mohli všimnout z názvu, tak tenhle článek bude o tom, jak hejtím 2 rapery. Na začátek bych chtěla říct, že jsou to velmi nadaní, talentovaní, úspěšní a známí rapeři. Ale i přesto jsem si k nim vypěstovala nějakou nechuť, nenávist, odpor... a já nevím, co všechno ještě. 


Tihle ti dva rapeři jsou něco, na co lidstvo ještě není připraveno. Je to jakási kombinace rapu a něčeho, po čem chcete spáchat sebevraždu. Dokonalá věc na hejtění, přímo k tomu stvořená. 

Písnička vlastně pojednává o... já vlastně ani nevím o čem. O všem možném na světě. O dracích, pistolkách, granátech, rozsekávání, plánech, grupáči, sociálních přídělech, Genzerovi, znásilňování, podřezávání, Žižkově a asi o všem, co existuje... 


Já osobně bych tu písničku nepojmenovala ,,Já mám plán", ale ,,Jsme Kriplové, Neumíme Rapovat A Měli Bychom Se Zabít" - jednoduše JKNRAMBSZ





JÁ MÁM PLÁN

 

Jedná se o písničku od dvou "raperů", kteří si říkají HANN!X & GEORGE.

Ten beat není až tak špatný (beztak ho někde ukradli), ale text furt o tom samém a rap příšerný...


Jak jste si mohli všimnout, tak George na začátku slušně pokuřuje, protože bez kouření, hustlení, nahých holek, bong apod. by to prostě nebyl český rap, že jo? 



,,Hele, Georgi? Co, že to mám vlastně zpívat?!" Vidíte jak se na začátku o něčem baví?  ... Ano, ano... Takhle to vypadá, když se chcete proslavit, ale ani neumíte text své vlastní písničky... 


Co jsem říkala?! Otvírají pusu úplně jinak, než mají. No jo, hošánci chtěli být rychle hvězdy české scény, tak neztráceli čas učením se textu... 




Dávejte si bacha na Hann!xova a Georgova draka!!! 

 



Všimněte si jak v čase 1:25 dělá reklamu Richardu Genzerovi...To je tak, když potřebujete koupit nový iPhone, ale máma vám na něj nechce přispět, tak prostě ve své "dokonalé" písničce zmíníte jméno slavné české osoby a jen čekáte, že vám za to na účet půjdou love, abyste si ten iPhone mohli koupit... 



... Že by George sledoval Ohnivý Kuře?

  



,,Nazdar Georgi, v 10 hodin budeš na Žižkově u 66, jinak si najdu tvoji mladou, znásilním ji a tebe podřežu! Čekám tě tam, doufám, že přijdeš." 

U té první věty jsem si byla tak jistá, že to Hann!x opravdu udělá! ... Ale ta druhá věta vyzněla tak přátelsky. I kdyby chtěl Hann!x Gerge zabít, znásilnit mu jeho imaginární holku, tak by to stejně bylo jen z přátelství! 

A všimli jste si, když tohle Hann!x říkal, co měl a co George ne? Ach ano, ten iPhone z reklamy na Richarda Genzera... 

 


Ale notak Georgi... Teď jsi to celé pokazil! 

Správný raper má mít iPhone, ne nějaký Samsung za 2 litry. Tímhle jsi pokazil celou tu dokonalou písničku! 

 

(Jo a btw, to zcenzurované jméno je Jan Lea aka Honza Lea, nemáte zač.) 



Hehe, týpek to celé vystajloval ponožkami někde z Lidlu za 25 kč... Samsung a ponožky z Lidlu, co víc si přát od úspěšného a legendárního rapera? 




A všimli jste si toho jména, na které Hann!x volal? Na konci téhle písničky si George uvědomil, jak strašné to je, tak se prostě musel přejmenovat na Jirku Chrze, aby ho nikdo nepoznal! ... Ale hádejte, kdo ho našel na Facebooku?

    



2:45 to už policie hledá Hann!xe a George za jejich příšernou tvorbu... 



Jo a jinak... Všimni jste si v 2:58 té ženské tam? 

,,Pardon." 

Uhm, neměli by se spíše Hann!x s Georgem umluvit? Za ohluchnutí, oslepnutí, rakovinu, infarkt, nádor na mozku... A takhle bych pokračovala, dokud bych nenapsala všechny choroby na světě...

Upřímně... lituju ji. 





Ah, vidíte to, co já? 

¨

Vážně je to John Lennon?! 

 

Samotný John vstal z mrtvých, abych mohl být v klipu s Hann!xem a Georgem!!! 



MŮJ CELKOVÝ NÁZOR:

Kdyby si koupili kvalitnější mikrofon, kameru, změnili své texty a jako DJe nasadili Wiche tak... By to stejně nebylo poslouchatelné (až na ten beat). Upřímně mě z toho klipu nejvíc zaujala ta žirafa za piánem. #ŽirafyForever

  


Celá písnička i klip je jedno velké klišé. když jsem si to celé přehrávala stále dokola, abych na to mohla udělat nějaký názore, musím říct, že jsem z toho málem chytla všechny nemoci a choroby od A do Z. 

Je to prostě něco, co by měli na YouTube zakázat. Koukala jsem i na ostatní písničky od nich a na druhou stranu zase musím říct, že tohle není jedna z těch nejhorších... Ale upřímně...  I tak je to naprosto příšerné. 


I když je ten refrén docela chytlavý (zajímalo by mě, jak by na to reagovala moje učitelka, kdybych to zazpívala v hudebce, hehe) - je příšerný. Jako celá tahle písnička. 


A abych to shrnula... Děcka, neberte drogy. Jinak dopadnete jako Hann!x s Georgem. 

I když... Možná je to pořád lepší, než Logic. Uhm, ono je vlastně všechno lepší, než Logic, hehe...



Prostě je to děs, hrůza, trapas, příšernost, kravina, odpornost... něco, za co bych se styděla nejmíň 40 let. Ale co víte. Třeba tohle jednou ovládne svět. Jako to otravné POSRALSITO, uhm... vlastně DESPACITO. 



No, tohle by bylo pro dnešní článek vše, pokud chcete, abych zkritizovala nějakou další písničku, tak mi určitě napište jakou. 

A nezapomeňte mi dát plus, protože pokud mi ho nedáte, Hann!x udělá ratata a nastaví vám granáta!!! 

Heh, teď vážně...

Snad se vám článek líbil a u dalšího článku TAKOS! 



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.