KagamineRinCZ

CREEPYPASTA S PRAVIDLY A PEKELNÁ ŠKOLA PRO DÉMONY

REKLAMA NA MŮJ DALŠÍ WATTPADOVÝ PŘÍBĚH ( PŘÍBĚHY)

Takový pilotní díl je creepypasta s pravidly, kterou jsem napsala - NA NOČNÍ SMĚNĚ NA BENZÍNCE MUSÍ VIKY DODRŽOVAT PRAVIDLA a volné pokračování PEKELNÁ ŠKOLA PRO DÉMONY

Pokud máte rádi fantasy, creepypasty, horory a příběhy podobného typu, můžete si příběhy přečíst ( Odkaz na konci článku, ale najdete to Na mém wattpadu.) Doporučuji si první přečíst tu creepypastu, abyste věděli, o co se jedná, a když se vám bude líbit, můžete se vrhnout na Pekelnou školu pro démony.

O čem to je, ve zkratce:

CREEPYPASTA:

Je typická creepypasta s pravidly, kde hlavní hrdinka na směně najde seznam strašidelných pravidel, která musí dodržovat. Pravidla jsou děsivá, ovšem jejich nedodržení je mnohem děsivější. Setká se s různými démony a příšerami, démonickým psem, šíleným kávovarem a hodinami a bude zázrak, když vůbec přežije noc.

PEKELNÁ ŠKOLA PRO DÉMONY

Jeden z démonů, sadistický a dost bláznivý démon Saliven, se kterým se Viky, ona hlavní postava z creepypasty, na benzínce setká, se do ní zamiluje a začne jí být posedlý, a začne jí pronásledovat i po směně. U Viky se ale vyvine Stockholmský syndrom a začne k němu pociťovat jisté sympatie. Takže nakonec nepřímo souhlasí, že by nastoupila v pekle do školy pro démony, kterou Saliven také studovat. 

Nastoupí tak do pekelné školy pro démony a studuje na démona. V příběhu se objevuje peklo, posvětí, setkáte se v něm se všemi známými postavami z creepypast i s historickými padouchy, nahlédnete do hodin pekelné školy, jak probíhá vyučování, jak se učí na démona, jaké jsou obory, a to není vše!

Soužití s vyšinutým démonem není snadné, navíc Viky zjišťuje, že možná nebyla jen obyčejným člověkem. K tomu se přidá Viktoriin krutě ambiciózní spolužák se svými plány na revoluci.

Odkaz na wattpad:

https://www.wattpad.com/myworks

Creepypasta s pravidly:

https://www.wattpad.com/myworks/320740240-creepypasta-s-pravidly-na-no%C4%8Dn%C3%AD-sm%C4%9Bn%C4%9B-na-benz%C3%ADnce

Pekelná škola pro démony:

https://www.wattpad.com/myworks/320942046-pekeln%C3%A1-%C5%A1kola-pro-d%C3%A9mony


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.