Jen inteligentní lidé :)

Věci co nechápu

Ahoj-hoj

Dnes tu máme po dlouhé době zase jeden článek odemě (ne, že bych si myslela, že by mě někdo sledoval...) a článek se jmenuje (proč vám to vlastně říkám, když jste si to stejně přečetli?)


Věci co já (a plno dalších lidí) nechápu a asi nikdy nepochopím...


1. Malý holky co se malujou. Každou chvílí potkávám na ulici i ve škole holky, kterým je třeba jedenáct (i míň) a už mají stíny, řasenku, linky a občas i boty na podpatku... Bože! Proč?! Proč si ty holky neužívají poslední chvilky dětství a proč ze sebe místo toho dělají něco co nejsou a chovají se jak povrchní dámičky?!


2. 1 - 14letý beuty vloggerky. Prostě v podstatě (ano v podstatě, tak mi potom prosím nepište, že ve čtrnácti nejste děti) ještě děti, které vlastně radí ostatní jak se líčit. Neříkám, že se nemůžou líčit v tom jim nikdo nebrání (i když mi holky co neřeší nic než oblečení a makeup přijdou povrchní a to v jakémkoliv věku), ale proč toho do háje mají tolik? Jakože třeba ve dvanácti letech, ano ve dvanácti, mají několik obrovských šuplíků plných kosmetiky, kterou stejně ani nikdy nepoužijou, protože pleť mají v pohodě. A teď ruku na srdce tyhle přípravky vás možná udělají na jeden den krásnou, ale za pár let vám to pleť zničí...


3. Když asi jedenáctiletá holka napíše: Budu psát knížku! Jasně holka budeme si představovat, že má na psaní skutečně talent a předpokládejme že tu knihu chce opravdu vydat a jen tak neplácá. V jedenácti ještě nemůže pořádně znát gramatiku a celý svět je jistě hroozně zvědavý na její špatně napsané čárky a Y/I.


4. Uječený puberťačky, co vyšilují kvůli Bieberovi nebo 1D a podobných blbostech jenom proto, že jsou přeci tak sladcí! A neuvědomují si, že při koncertech zpívají na playback a na jejich hlase dlouho pracovali odborníci, aby zněl alespoň trochu posluchatelně... ale to že si vydělávají miliony na falešném hlasu je přece jedno, protože jsou tak sexy!



A teď něco pro hatery: Ano závidím jim jejich úspěch a doufám, že po vydání tohoto článku upadnou do depresí a spáchají sebevraždu! To přece chcete slyšet, ne? Protože to, že lidi jako já jim jen závidí je váš nejoblíbenější argument.


Nuže jsem velice zvědavá kolik lidí mě teď začne nenávidět, já si myslím, že jen ti co se v tomhle našli a štve je, že mám pravdu. (Nemusí to tak sice být, ale tohle je můj soukromý názor, který mi nevezmete i kdyby jste se na hlavu stavěli.


Tak se mějte famfárově! Vaše ADLA77






Komentáře

ADLA77(Rozporuplné osobnosti)

vážně se všem moc omlouvám za ty chyby co jsou v článku je mi trapné, že píšu o správné gramatice a sama tam mám chyby, protože jsem blbá a nepřečetla jsem si to po sobě :-(
omlouvám se

ADLA77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

No, tys tam taky dala blbě i/y a pak ještě pár věcí (čárky taky nemáš správně, ale to se asi ještě budete teprv učit), tak o té gramatice bych radši pomlčela smajl
Ale každej musí někdy a nějak začít, tak ať si píšou smajl Nerozkazují nikomu, že si to musí povinně přečíst smajl
Jinak souhlas smajl

Directionerka26To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

BertoušekVIP(VÝZVY)

Máš pravdu, u těch 11 let starých holek, co se malují, Taky to nechápu. Znám docela hodně takových, které se malují, aby vypadaly starší nebo prostě in. Mně je čtrnáct a používám maximálně tak pudr na nos a balzám. ( Musím sice uznat, že některé mohou mít třeba akné a tak..., ale ty, které mají pěknou pleť jsou hezčí nenamalované...)

BertoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

mařenka10(hoggyjáci)

přesně ale.... u tech 11 ti letejch holek co se líčí..( někdy jsou třeba s něakou vadou a nechtějí aby to bylo moc vydět tak se líčí a oblékají hezky aby zapadly...smajl
jinak hezký článeksmajl

mařenka10To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.