Jen inteligentní lidé :)

Věci co dělám a nenávidím se za to...

Ahoj-hoj

Dneska tu pro vás mám článek: Věci co dělám a nenávidím se za to...

1. Koušu si nehty. Už jsem vyzkoušela snad všechno, dokonce i lak, kterej chutnal jako cosi odporně hořkýho, ale nehty si koušu pořád. Teď jsem si dala novoroční slib, že toho nechám, ale stále se mi to nedaří.

2.  Hádám se s idiotama (nebo prostě s lidma, se kterými nemá cenu se hádat, protože ať jsou vaše argumenty sebelepší jejich názor to nezmění). Když se já (zapřísáhlá metalistka) pustím do hádky se svou vrstevnicí (uječenou Belieberkou)  vážně to stojí zato a moje připomínky, že Justin zpívá na playback a není to jeho hlas (zatímco metalové kapely se za svůj hlas nestydí) a že matalová skupina by si v životě nedovolila plivat na svoje fanoušky (, protože si uvědomuje, že bez nich není nic) jsou zcela vedlejší, protože: on je přece tak sladkej! :-P

3. Sledování creepypast. Vždycky jsem pak paranoidní a říkám si: už se na žádnou nepodívám ani si jí nepřečtu, ale jakmile se objeví nová co udělám jako první...?

4. Hádání se s Team Cullen. Já jsem hrdá členka Team Volturi (svoje argumenty s nechávám pro sebe kdyby si je někdo chtěl přečíst, nebo mi to vymlouvat napište mi do zpráv) a myslím si, že se každému může líbit co on chce, ale i tak se s ostatní hádám (diskutuju) a tom proč já mám pravdu, prostě mi to nedá a toho bych se ráda zbavila.

5. Hádky s rodinou a přáteli. I když sem tam menší výměna názorů neuškodí, tak hádky s lidmi co mám ráda mě vždy mrzí nejvíc.

Komentáře

pouchlusněbe(ANIME!)

delaja: Nahoře je tlačítko "reagovat".Když na něj klikneš,odepíšeš přímo té osobě.Jí se to pak zobrazí v aktivitě a může líp odpovídat.

pouchlusněbeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

delaja

Já si např. nehty nekoušu, ale moje spolužačka to dělá a mě to tak děsně vadí, že jí vždycky plácnu přes ruku. Naštěstí ji to nevadí, protože si díky tomu i trochu odvykla kousat si nehty.

delajaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ADLA77(Rozporuplné osobnosti)

Snow Cat: no asi takhle já s ní vycházet musim smajl mam ještě o 9 let staršího bráchu o 6 let staršího bratrance a ještě jednu sestřenici, který je 25, tak že nemam nikoho mladšího (kromě psa smajl) s koho bych převychovala k obrazu svému smajl

ADLA77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ADLA77(Rozporuplné osobnosti)

Mandy0013: pár článků už mám a tohle byl článek spíš pro mě že bych se na něj podívala a řekla tohle už nedělam, nebo některý lidi to třeba chytne, ale tohle bylo spíš pro mě

ADLA77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.