Jen inteligentní lidé :)

Některé lidi nchápu

Dnes ne vážno, určitě nás všechny šokovalo, znechutilo a vystrašilo to co stalo v noci z pátku na sobotu v Paříži, ale něco co nepochopím je že si lidé dají na profilovku francouzkou vlajku (na tom není nic špatného, mám jí tam taky) ale dají si jí tam s komentářem: je nám moc líto co se stalo, francouzi máte podporu celého světa!

No prostě se předvádějí, aby byli in a po pěti minutách srdceryvného poslovu na facebooku se zase vrátí k focení debilních selfie a věci co se dějí ve světě, to že lidi umírají je jim jedno.

Nyní opravdu upřímně doufám, že v komentářích rozjede nějaká debata o IS a událostech ve Francii potřebuji si o tom s někým promluvit a dozvědět se názory druhých.

Komentáře

ADLA77(Rozporuplné osobnosti)

Directionerka26: já bych uzavřela hranice a nechala je se tu odpalovat (ok, nenechala, ale když se uzavřou hranice nic se nedostane sem, ale ani nic vem a oni se tu budou vesele odpalovat až tu nakonec nebude žádnej, ok je to nereálný)
no, já jsem ještě o trošku radikálnějšího názoru, ale to tu asi radši veřejně říkat nebudu, protože se dovedu představit tu vlnu nesouhlasu

ADLA77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.