Jen inteligentní lidé :)

Marilyn Manson - Brian Warner

Varování: Ne, nečekám, že se tu opravdu najde dost lidí co ho skutečně zná. Nečekám že se tento článek tady stane populárním, protože je to tu plný popových idiotů (tak říkám i své nej, kamarádce a bere to v pohodě, takže klid :-) ). Tento článek má spíše potvrdit mé naděje, že by tu někdo, kdo Marilyna poslouchá mohl být, nebo abych už v sobě tu naději udržovat nemusela.

Ahoj - hoj :-D

Dneska tu jako téma je Marilyn Manson (pokud ho neznáte a doopravdy tohle čtete, tak googlete a buďte té lásky a nenechte se odradit jeho vzhledem, počtěte si pár citátů, prostudujte si názory, pusťte si pár písniček a pak si udělejte názor :-) pokud jste patříte mezi lidi, no spíše děti, co soudí lidi podle vzhledu a právě píšete komentář typu: NO FUUUUJ!!!! Můžete mě políbit na sedací části těla, děkuju :-* :-D )

Ok, tak začneme asi tím, jak jsem se k němu já vůbec dostala, none? :-D Vlastně se do něj zbláznila má sestřenice a nebýt jí asi bych o Marilynovi dodnes nevěděla a chtěla bych jí za to, že o něm mlela pořád dokola, moc poděkovat :-). Bohužel se musím přiznat, že jsem ho ze začátku neměla v lásce, jelikož jsem podlehla tomu pitomému fenoménu posuzování lidí podle toho, jak vypadají, ale jak šel čas tak mě začalo víc a víc zajímat, kvůli komu moje sestřenka vlastně tak "šílí" a tak jsem se na něj čím dál tím víc vyptávala a on mi byl čím dál tím víc sympatický. A dneska už kvůli němu blázním už podobným způsobem jako ona.

I když by se podle mě asi nezařadil do žebříčku nejvíc sexy mužů planety, pro mě má jisté osobní kouzlo.

(Nechci se tu zbytečně rozpovídávat a jeho životě, když je tento článek čistě zjišťovací, pokud se přece jenom někdo kdo ho zná najde, třeba o tom spolu napíšeme zvláštní článek, nebo o tom jenom pokecáme :-) a o pokec budu stát určitě, protože neznám moc lidí (vlastně jenom jednoho) se kterými bych o něm mohla mluvit.)

Mezi mé oblíbené písničky patří:

1. Man that you fear, z týhle písničky mi prostě běhá mráz po zádech a při shlédnutí klipu se mi chtělo brečet (něco tak emotivního se u mě hned tak nevidí) a krom toho je sakra pěkná! :-D

2. This is Halloween, jednoduše skvělá písnička a typicky děsivým, ale krásným, textem.

3. Tainted love, odvážný klip a nádherný text - co víc chcete??? :-D

4. This is the new shit, text, který se dá vyložit několika způsoby a zatraceně chytlavý refrén.

Ok, mě zatím nezbývá než doufat, že to bude trvat ještě minimálně dalších 47 let než mu selže srdce, nebo líp, že by umřel přirozenou smrtí, nebo ještě líp, že by neumřel vůbec! :-D

Díky za přečtení článku (určitě si přečtěte i další :-) ) a MĚJTE SE FAMFÁROVĚ! :-D

(Za případné gramatické chyby nenesu odpovědnost :-D píšu rychle a moc si to po sobě nečtu.)



Komentáře

Elsa m(**WE ARE PRETTY WOMEN**)

Super!
Mám jeho písničky ráda ikdyž poslouchám něco úplně jiného. Pop si sice někdy pustím ale divadlo se tomu nevyrovná.smajl(moje pravidlosmajl)
Jsem ráda že nejsem sama co poslouchá něco jiného než ostatní.

Elsa mTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.