Jen inteligentní lidé :)

Já a info o mně

Jelikož jsem si právě založila blog, myslela jsem, že by bylo dobře vám o sobě něco napsat, abyste věděli, kdo vám to tady vlastně píše ta kraviny, které se snaží schovat pod zástěrkou názvu blogu.

Vzhledem k mému duševnímu nesouladu je dost možné, že něčemu z toho co budu psát nebudete rozumět, ale časem si doufám zvyknete a jestli ne můžete mi napsat na můj mail: ademat@email.cz a já vám vše s radostí vysvětlím ;-) .

Ale nyní už přejděme k věci.

Je mi 13 a upřímně doufám že na této stránce nejsem nejstarší...

Na této stránce jsem v podstatě z jednoho prostého důvodu: nudím se! Asi bych to měla trošku zpecifikovat... na tuto stránku jsem chodila hrát hry už jako opravdu, opravdu malá holka a od té doby vždy když a není do čeho píchnout zamířím buďto sem nebo na jinou super stránku s hrami (www.dolldivine.cz) a už prohledávám a hraju různé hry, které mi alespoň dočasně pomohou se odreagovat.

Z rozšíření stránky hpd.cz jsem měla ohromnou radost! Na web píšu povídky a celkové psaní zbožňuju takže jsem byla totálně odvařená z toho že zde budu moct mít vlastní blog! (Pokud si moje povídky vyžádáte přes mail pošlu vám odkaz na stránku přes, kterou je píšu.)

Ok, ale teď dál... dalo by se říct, že jsem celková mimoňka a jsem na to hrdá! Zbožňuji Pána prstenu, Harry Pottera, Twilight sagu (ale z nich jen Volturiovi, prostě jsem na záporáky :-) ) Věřte, že mám spoustu a spoustu oblíbených seriálů a filmů, ale vypisovat je tu všechny nebudu, jelikož si nechci poškodit psychiku tím že tu budu psát do večera.

Pak přejdeme k mým zájmům... dalo by se o mě říct že jsem šprtka (tedy všichni si to o mě myslí, ale nic nemůže být dál od pravdy) i když se do školy téměř vůbec neučím a když už tak přestávku před písemkou a stejně mám dobré známky (talent prostě nepopřu, jen jednou v životě jsem neměla vyznamenání, ale to byl blbý půlrok, teď se zas vracím zpět! :-D ) Potom ráda jezdím na koni (jezdila jsem 3 roky, ale teď už je to dost dlouho co jsem na koni naposled seděla). Navzdory tomu co si někteří lidé myslí, jezdectví je sport to zatraceně tvrdý! Taky ráda plavu, ne závodně ale spíš příležitostně, ale pracuji na sobě!

Jsem nezadaná a asi i vždycky budu... :'-(

Od září jdu do osmé třídy, což je hrozný, protože si uvědomím, že za chvíli (dva roky = chvíle! :-D ) už jdu na střední! A když jdu na střední už mi bude 15!!! A když mi bude 15 dostanu občanku!!! A když dostanu občanku mám za sebou dětství!!! A přichází dospělost!!! A s dospělostí, zodpovědnost!!! Takže už všechny svoje chyby nebudu moct svádět na to že jsem v podstatě ještě dítě!!! :'-(

Tak už nějak nevím co bych o sobě řekla... mám smysl pro humor a mým snem je stát psychiatrem nebo psychologem (za boha se nemůžu rozhodnout!!!) tak to bude o mně asi všechno.

Tak zatím PaPa :-* 

Vaše ADLA77


Komentáře

delaja

ADLA77: naštěstí se mi nesmějou jenom vždycky takovej vyděšenej výraz.
Ale jednomu debiloj ze třídy (je mrtě ukecanej a prostě nedokáže být ani minutu zticha) jsem řekla, že ke mě bude moct chodit zadarmo, jenom když už bude zticha a on na mě koukal jak na idiotasmajl

delajaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.