Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

89%
Hra - Cute Bubble Shooter

Hraj za roztomilou veverku střílející barevné kuličky. Tvým úkolem bude střílet kuličky stejné barvy, jako je ta, kterou vystřelíš a tím tak vyčisti celé herní pole a osvoboď tak uvězněná zvířátka. Hru ovládáš myší.

 
66%
Hra - Makeover With Kitty
Video se načítá

Postarejte se o mladá dívka a její oblíbenou kočičku. K tomu potřebuje pomoci s výběrem make-upu a oblečení. Podaří se vám přeměnit obě k lepšímu?

 
59%
Hra - Frost Yo Nails
Video se načítá

Mít upravené nehty je základem káždé moderní dívky. O tom ví své i tyto 4, co čekají frontu do tvého salonu. Snad je nezklameš a vytvoříš to nejlepší co umíš. Máš tu různé barvy laků. Potom samolepky, stačí na ně kliknout a přetáhnout na nehet a potom taky prstýnky. Klik na prsten a klik na prst a je hotovo. Snad budeš spokojená stejně jako tvé zákaznice.

 
90%
Hra - Meow Meow Life

Příjemná oddechovka, ve které je vaším úkolem postarat se o vaši kočičku a plnit jí všechna přání, která jí na očích uvidíte. Hru ovládáte myší.

 
92%
Hra - Girl And Birds
Video se načítá

Postarejte se o tuto slečnu a vyberte její pěkné oblečení a mek-up, který by se jí hodil.

 
82%
Hra - Gridlock
Video se načítá

Gridlock je zřejmě jedna z nejlepších logických her, kterou si můžete zahrát. Princip vychází ze hry Rush Hour. Vaším úkolem je posunovat šedé obdélníky tak, abyste dostali ven modrý obdélník. Je to jednoduché, ale pekelně chytlavé.

 
93%
Hra - Relic Runway

Dnes tu máme vynikající nekonečnou běhačku alias Relic Runway. Tato chytlavá 3D postřehová adventura prověří váš postřeh a schopnost rychle reagovat. Budete mít za úkol utíkat před strážcem Aztéckého pokladu, který střeží poklad. Posbírejte při útěku co nejvíce drahých kamenů a utečte strážci.

 
85%
Hra - BTS Birds Coloring Book
Video se načítá

BTS Birds Coloring Book je skvělá hra s omalovánkami. Dneska bude3 vybarvovat různé ptáčky a jako vždy i teď si budeš moct zvolit jakékoliv barvy a výsledné obrázky tak budou čistě tvá práce.