I'm Lassie

From Lassie-Why so sad

Bambus lidi.

Všimla jsem si že minulý článek byl nejkomentovanější článek na blogu.Ale proč.Všichni to komentovaly ale když řeknu že mi jde o komenty s názory a ne o pluska tak ani jeden koment.Proč?

A taky bych vám chtěla říct proč jsem skončila.Bylo to protože jsem byla nerozhodná.Všimli jste si ve FNaF story jak se pořád něco měnilo?Jo.Tak to byla moje nerozhodnost v lásce.Nechtěla jsem aby moje oc někoho mělo ale nechtěla jsem aby byla sama.

A taky nestíhám nějaké série.Nechci nikoho zklamat že nějaké série nevyjdou a tak je lehčí skončit.Nevím co dělat dál.Jsem na dně.Pokud někdy budu psát FNaF story tak bych to vzala od znova.Po dílu sisters bych to všechno psala znovu.Žádný Roar,možná by tam byl Nopík,ale nechci je  tak začít znova.Nevím co dělám protože mi to chybí ale nechci to tak.Proč?Já nevím.Mám teď doma humbuk.6. třída,matika,rodina,moje sny,a všechno ostatní.A navíc už ani nemám reálné kamarády.Ani pořádně nevím co teď píšu.Nechci být jiná.Ale měním se.Nevím proč ale..pokud chcete budu začínat znovu od Sisters 2. část.Všechno bude jinak.Ale jen když budete chtít.Tak Bambus

Komentáře

Mangle15VIP(FNaF4you)

Je to jen na tobě, nechci ti přidávat další starosti ale další díl FNaF story by mně potěšil smajl
Když nemáš čas i náladu nemusíš, je to jen na tobě smajl Klidně začni znova, mně to teda fakt vadit nebude, spíš hrozně moc potěší........každý má právo dostat druhou šanci či nový začátek smajl

Mangle15To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Saša441 D.(FNaF4you)

Vsetko len tebe . Nikto za teba nemoze rozhodovat , preto pri takychto veciach vacsinou nepisem komenty . Ale bola by som sklamana keby si skoncila .

Saša441 D.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.