Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Sweet Baby
Video se načítá

Sweet Baby je skvělá logické postřehovka, kde musíte s malým dítětem projít pokoj plný nástrah, posbírat všechny sladkosti a nakonec zalehnout do postýlky. Dítěti budete pomáhat tak, že mu vždy nakreslíte tradu, po které má jít. Ale budete to muset i dobře načasovat, aby ho nesrazil míč nebo medvěd hlídač.

 
85%
Hra - Funny Bunny Logic

V této hře musíš trochu potrápit své mozkové závity. V každé úrovni musíš klikáním na jednotlivé bloky z louky udělat krásnou zeleň bez jakýchkoliv překážek, které na ní jsou objeveny. Cílem hry je vyčistit louku v co možná nejméně tazích. Tak kolikrát se dostaneš pod 10 tahů za kolo? :)

 
88%
Hra - Balls Brothers
Video se načítá

V této logické hře budete osvobozovat uvězněné balónky. Ze začátku vám hra přijde jednoduchá, ale později začne přituhovat. Hra je zábavná a jen tak se od ní neodlepíte, dokud jí nedohrajete. Máte na to osvobodit všechny míčky?

 
70%
Hra - Modern Queen Elsa
Video se načítá

Pomozte Else, aby si našla rychleji přítele a proměňte ji na krásnou slečnu dnešní doby. Změnit její můžete účes, make-up a oblečení.

 
83%
Hra - Which Disney Character Is Your Bff?
Video se načítá

Se kterou postavičkou by sis rozuměla nejvíc? Over si za pomoci malého testu, kdo by byl z Disney postaviček tvůj nejlepší kamarád nebo kamarádka!

 
89%
Hra - Popstar Slacking
Video se načítá

Hlavní hrdinkou této Slacking hry je popová hvězda, která má trénovat zpěv, ale moc ji to nebaví. Místo toho raději tancuje, maluje si pusu, píše smsku, hraje na bubny, podepisuje svou fotku a další. Zvládneš jí pomoct tak, aby to manažer neviděl?

 
89%
Hra - Monster High Creepateria Howleen Wolf
Video se načítá

Pomozte Clawdeen s výběrem oblečení, účesu a doplňků na první letní brigádu.

 
85%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá

Nádherná hra s delfíny! V této hře se staneš jedním z delfínů, který musí předvést bezchybné vystoupení před náročnými diváky! Plň zadané úkoly, mezi které patří proskakování kruhem, hra s balony a další a také pozor na časový limit! Za odměnu dostaneš rybičky a nezapomínej sbírat důležité hvězdičky! Jakého skóre jsi schopná dosáhnout?

 
90%
Hra - Sara Cooking Class - Garlic Pepper Shrimp
Video se načítá

Sára si zřídila třídu, ve které vyučuje všechny, kdo by se rádi naučili vařit. V dnešní lekci tě Sára naučí, jak vytvořit delikátní krevetu s česnekem a pepřem. V každém kroku dostaneš instrukce, podle nichž se musíš zařídit. Čím rychleji se ti podaří zadaný úkol vyplnit, tím více bodů si připíšeš jako bonus.