Hrací poník na kličenku

Miss hpd 2017 která tanečnice tě nejvíc zaujala

Ahoj holky máme tu další úkol tak jdeme na to.

Bellavilla

                                  McKenzie Ziegler

                                          



Tato dívka je mi asi nejpodobnější a nejvíce mne zaujala. Je krásná, to nemáme společné. Neznám její chování a ani příběh života, ale budu hodnotit tanec a projev.
Tančí krásně, to jak prožívá každý tón, to jak to vyjadřuje pocity...kdybych dřív netančila a naznala ten pocit, tak řeknu, že je to neskutečné.
Ze všech dívek měla nejkrásnější hudbu. ta hudba mi k ní pasovala, byly do ní krásně vložené prvky obtížnosti, tanečky, skoky a další povinné kreace.
Většina tanečních kroků a variací je hodně podobná těm, které dokážu i já. N a celkové skladbě se mi líbilo, jak ji McKenzie dokázala prožít, pojala to vážně, zábavně, tanečně a hravě. bylo to nádherné. Už ten samotný název : All i want. - Vše co chci. Hrozně prožitý tanec, nádherně zatančený.
Ještě se vrátím ke vzhledu. Nechci být zlá, už na začátku jsem řekla, že je krásná, ze všech dívek mi je ale také nejsympatičtější. Má takovou nejvíce přátelskou tvář. Tamty dívky jsou až moc krásné, tato dívka je mi nejvíce podobná jak stylem tance, tak hudbou, vzhledem, prožívání tanečních chvil a celkově k ní cítím největší náklonost.

Budu jí fandit a přeju jí i ostatním holkám z taneční skupiny Dance Moms hodně úspěchů ( které evidentně mají!) a šťastný bezproblémový život, Pozdravuji samozřejmě mně nejbližší a dle názoru nejsympatičtější tanečnici, McKenzie Ziegler!

   Kika7       

                                 McKenzie Ziegler

                                           

                                          

                                           

Nejvíce mě z tanečnic zaujala Mackenzie Ziegler.Koukala jsem na sóla od všech ale žádné mě nezaujalo tak jako od Mackenzie.Vite proč?Přijde mi že Mackenzie do toho dává svou radost a všechny její tance jsou energické a zábavné.Musim se přiznat že od ostatních mě ani moc nezaujaly protože mně osobně na mou povahu jsou některé až moc vážné.Ale od Mackenzie jsou některé až srandovní a aji jsem se u nich mile pobavila.Myslím že u jejich tanců se všichni třeba jen trošku pobaví.Je to pro mě důležitější než přesné kroky.

  KETRINKA1 

                                       Kendall Vertes

                                                

                                                


Upřímně, Dance moms jsem vůbec neznala a doteď jsem o nich nikdy neslyšela. Takže moc nemůžu posoudit, jakou z dívek, které tam tancují, mám nějak nejradši. Já vím, že nejsem žádná tanečnice, ale upřímně, nějak extrémně mě asi nezaujala ani jedna... Když si ale mám vybrat, řekla bych, že se mi nakonec po zkouknutí několika videí na YouTube nejvíce zamlouvá asi Kendall Vertes, protože mě svým tancem zaujala asi nejvíce.

  malířka 

                                        McKenzie Ziegler           

                                                                                         

                                                                   

 Tento úkol byl pro mě asi zatím nejtěžší. Zjišťovat si informace o nových věcech zrovna nemám ráda. Obzvlášť o věcech, o které se jinak zrovna moc nezajímám... Ale ty holčiny v Dance moms (nebo jak se to píše =)) jsou opravdu velice šikovné. Zaujala mě především Mackenzie Zielger s jejím solem "All I Want" kde bylo moc překrásných kreací, o kterých bych si mohla nechat jen zdát, protože já nejsem schopná udělat ani hvězdu =D Potom se mi také velice líbila tenečnice Kalani Hilliker s jejím solem ,,Say somethink, say anythink" kde se mi líbila ladnost pohybů smíchaná s trhavými a nejistými pohyby, které samozřejmě byly naschvál. Od Kalani se mi také líbilo solo ,,Save me" =)

                                   

   Psychoušek                                            

                                                Maddie Ziegler  

                                                               

                                                                 

Přiznám se zcela bez mučení, že jsem tímhle úkolem zaskočená a nikdy jsem o té reality show neslyšela. Nicméně jsem si projela všechna videa a musím říct, že nebylo vůbec lehké si vybrat, všechny ty holčiny jsou neskutečně talentované a to, co dokážou se svým tělem je neskutečné. Říkám si, kolik těžké dřiny a píle za tím musí být. neumím si to ani představit a možná že právě tu vůli a píli obdivuju ještě víc, než samotný výsledek a to, co dokážou předvést.
Sama jsem dřív hodně tancovala, dělala jsem 4 roky orientální tance, v těch pokračuju dál, ale jako samouk a taky jsem v jednu dobu zkoušela tradiční japonské tance, ale to je o hooodně nižší kategorie.jvVybrat si bylo opravdu těžké, všechny jsou skvělé, i když u některých - ne že by se mi nelíbilo jak tančí, všechny tančí dobře, ale u některých mi připadalo, že netančí dostatečně procítěně a že v tom tanci není ta upřímnost, chybí tam emoce. Že prostě jen tančí. Ale tanec je víc. tanec je sebevyjádření...Proto se mi například Kendall Vertes tolik nelíbila. Přišlo mi, že v jinak dokonalých pohybech chybí cit a kousek jí samotné
Ale abych se konečně přes to své vykecávání dostala k jádru věci smajl
Z tanečnic jsem si nakonec vybrala Maddie Ziegler
Přijde mi, že do tance dává opravdu všechno, že skrz její pohyby k nám vysílá svou vlastní energii. Že v každém pohybu, v každém trhnutí ramenem a pootočení hlavou je kousek citu, něco z jejího nitra. Že nepředvádí jen dokonalé pohyby, ale že to pro ni opravdu něco znamená a dává do toho všechno. A také má odpovídající výraz ve tváři. To se mi líbí. A je opravdu talentovaná a je radost se na ni dívat .Na tomhle videu ji můžete vidět jen v legínách a sportovním tričku, pravděpodobně na nějakém běžném tréningu, což se mi líbí, je to neformální a přirozené, je na ní vidět, že si to užívá a že do toho dává všechno, přestože nejde o žádnou velkou soutěž. a to ej u umění důležité, snažit se vždy a ne jen když jde zrovna o něco velkého.a na následujícím videu ji můžeme vidět zářit v akci, na jevišti, v nádherných třpytivých šatech. I tady je na ní vidět, že si tanec užívá, a jak krásně s námi pomocí tance komunikuje. každý pohyb je stejně důležitý, každý něco znamená...

 CoolEvča                                                 

                                                        Kalani Hilliker

                                                          

                                                           
Od pohledu mně přijde moc hezká a sympatická. Navíc to neni taková ta namyšlená "Anorektička" ( Je hodně takových tanečnic) Už od pohledu se mi zalíbila, od pohledu mi přijde jako strašná optimiska a docela se v ní vidím. A její tančení je nádherné, oslovilo mě. Dává do toho takový herecký nádech, což se mi hodně líbí.

Bohyně zlata                                   

                                                   Jojo Siwa

                                                      

                                                              

Moje oblíbená tanečnice je určitě Jojo Siwa dává do tance takovou zvlaštní vášen jiskru své emoce.Tím svým tancem jako by vyprávěla svůj příběh a každým pohybem každou piruletou by k vám promlouvala.Prostě moc dobře vý co od života chce a to se mi naní líbí nebojí se vyjádřit a nebojí se říct svůj názor.
Na prvním sole mě dojalo to že solo bylo vlastně celé věnované její babičce která má rakovinu.A šlo vidět že to solo bylo plné emocí že to bylo celé tak procítěné že všechny pocity emoce přenesla do tance.Na druhém tanci se mi jak je uvolněná jak je štastná jak si to prostě užívá.Jojo mi připadá jako milá hodná sebevědomá tanečnice která si ho prostě umí užít.

Komentáře

KETRINKA1VIP(Svět Fantazie ^^)

Jen bych chtěla dodat k mé odpovědi - to, že jsem řekla, že mě Dance moms moc nezaujaly neznamená, že by netančily hezky. Naopak, jsou to talentované dívky, které na sobě určitě hodně dřou. Jen je mi zkrátka bližší jiný styl tance. : )

KETRINKA1To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

anetkaa50(••• ♥ Ty a Já ♥ •••)

Je to jen můj názor ale já moc Jojo nemusím protože se mi zdá trochu rozmazlená a že se někdy až moc předvádí.Třeba v jednom videu na jejím yt kanálu co dostala k vánocům se mi zdálo že si těch věcí neváží.
Jak jsem už na začátku zminovala Je to jen můj názor a nechci vás nutit abyste se mnou souhlasili.smajl

anetkaa50To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

koruna z žužu(HPD časopis)

anetkaa50: Chápu tvůj názor ale Jojo se tak chová schválně jeto její role kterou si vytvořila a navíc to co v životě dokázala dokázala díky sobě a kdyby se chovala nadřazeně tak by nebyla tam kde je toje zase můj názor

koruna z žužuTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.