Hrací poník na kličenku

Miss hpd 2017 jaká postava s Disney Chanel jsi

Ahoj holky máme tady další úkol tentokrát jaká postava s Disney Chanel jsi.

 Bellavilla




Elegantní Bella.
Ačkoliv jsem nikdy tuto pohádku neviděla v Disney verzi, obdivuji pravou Bellinu podstatu. Nezáleželo ji na vzhledu a dokázala se pro svou rodinu obětovat.
Já sama mám rodinu hodně ráda, velice prožívám společné pády, naopak se ale raduji při rodinných oslavách a snažím se jim dávat najevo, jak moc je mám ráda. To Bell také.
Ohledně vzhledu a lásky Bell k Netvorovi. Já osobně se dívám spíše po klucích hezkých tváří, to zklamání když zjistím, jaký je to blbec.
Kdybych se měla Bell podobat nejvíce, museli by mi zavázat oči, nebo bych musela oslepnout. Mnohokrát jsem si představovala, jak jsem slepá. Člověk by tak nerozlišoval přátelství podle vzhledu a úspěšnosti druhých, ale podle jejich chování a toho, jak jednají s člověkem. V nouzi poznáš přítele. Takaže jsem si jistá, že kdybych měla zavázané oči a zamilovala se do někoho, bylo by to z pravé lásky. Ten moment, až bych si rozvázala šátek a spatřila svou lásku by v tu chvíli byl nepodstatný. Je důležité vidět vnitřní krásu jiných lidí.
Takže proto Bell obdivuji a je mou oblíbenou pohádkou, která končí dobře.

Kika7


Ahoj s Disney postav bych chtěla být Locika. Je to Disney princezna tak doufám že se taky pokládá za postavu. Důvod proč bych chtěla být právě Locika je prostý. Je to odvážná holka co si jde za svým snem. Já mám sen a snažím se pro něj udělat maximum. Stejně jako Locika. Tato princezna mi dokázala že nic není nemožné. Je kreativní. Já přímo zbožňuji kreativitu.Dá se říct že jsem kreativní, ale rozhodně ne tak jako Locika.S její duší a kreativitou bych to dotáhla hodně daleko.A kdybych měla odvahu jako Locika a byla stejně průbojná možná bych už byla o pár kroků dále. Chybí mi průbojnost a odvaha a tu Locika má. Dále má potom vlasy které uzdravují.To by bylo něco. Opravdu ráda pomáhám lidem,ale občas nevím jak. Kdybych měla kouzelné vlasy jako Locika zařídila bych si vlastní kliniku kam by ke mně chodili zranění lidé. Ani si nedokážu představit kolika lidem bych pomohla. A její vlasy svítí když zpívá! No není to nádhera? Takhle by se ze mě stala herečka raz dva.Jen ukázat svítící vlasy a je to . Ne opravdu je to výhoda. A ještě je tu jedna věc. Locika sice dlouho neznala rodiče ale našla je. Dokázala skoro nemožné a navíc našla Evžena pravou lásku. Já bych také chtěla v životě najít pravou lásku právě jako Locika.Já to tedy shrnu.Kdybych byla Locika byla bych kreativní a mohla si malovat každý den,vyzdobovat co mě napadne. Dále bych potom mohla jít více za svým snem,protože bych byla statečná a průbojná. Mými vlasy bych mohla uzdravovat stovky třeba i tisíce zraněných lidí a díky všemu včetně svítících vlasů bych už klidně mohla být herečka a tak si splnit můj sen.Zila bych si šťastně až do smrti se svou láskou jako v pohádce. Proto je pro mě Locika tolik výjimečná.

Psychoušek



Asi jsem jako Kiara ze lvího krále. Nemůžu se přirovnat k žádné klasičtější postavě, např. k nějaké princezně, protože jsem pravý opak princezny. Pesimistická, protivná, nesnesitelná a rozhodně bych nikomu nedělala ocasa... ( když nad tím přemýšlím, měla jsem si vybrat macechu z popelky, ale co už .)
Ale zpět ke Kiaře. No, Kiara je lvice.Lvy mám ráda .Mnohem radši, než lidi. řekla bych, že s ní mám hodně společného, je také romantická a citlivá a zároveň touží po samostatnosti a po tom, aby jí rodiče chápali a důvěřovali jí. Hlavně tohle máme společného. Má ráda nové a tajemné věci a je jí jedno, co si ostatní pomyslí, nesnáší, když vůči ní má někdo předsudky, protože je dcera lvího krále ( taky nesnáším předsudky)
A taky chodím s divným černovlasým týpkem z rozvrácené rodiny, kterýmu lidi na první pohled nevěří .

Belania333



Z Disney postav mám nejraději Belle. Kráska a zvíře totiž byla jedna z prvních pohádek, které jsem si opravdu zamilovala. Co se týče módy, její žluté šaty v kombinaci s kaštanovými vlasy jsou prostě skvost. A taky má podobné jméno - jsem Isabela, takže lidi mi často říkají Bella nebo právě Belle.

CoolEvča




Proč se podobám zrovna Anně? Protože je stejný retard jako já!!! XD Já jsem úplně stejná jako Anna a hodně se i Anně podobám. Také hodně toužím pro pravé lásce jako Anna. A jak jsem řekla jsem stejný retard jako Anna. A jsem Optimista jako Anna. Hodně se usmívám.

Madeline Stella Hatter



Jsem něco mezi Ariel a Bellou. Ariel proto že jsem věčně zasněěná, ale to patří snad ke každé disneyho princezně. Miluju vodu a jsem hodně optimistická a cílevědomá. A bella , protože se ráda toulám do kout mé oblíbené knížky, ráda dělám šílené věci a když pro mě bude mít kouzlo, můžu se zamilovat do kohokoliv.

malířka



Proč? Nejen, že jsem na tomto filmu vyrůstala, ale i proto, že Ariel je mladá a tvrdohlavá dívka, která často neposlouchá rodiče a dělá spíš to, co se líbí jí samotné... A v tom je stejná, jako já. Já totiž, i když někdy nechci, taky občas neposlouchám rodiče... A dělám si co chci. A také velice ráda objevuji nové věci... Jako ona. Je toho spoustu dalšího, co máme společného, a co třeba zase ne, ale ze všech Disney postaviček, je mi rozhodně nejblíž ❤

KETRINKA1




Řekla bych, že není Disney postava, o které bych mohla na sto procent říct: "Jo, to jsem já". Disneyovky totálně zbožňuju, ale bohužel se s žádnou z různých postaviček moc neztotožňuji. Kdybych si ale opravdu musela vybrat, řekla bych, že nejvíce by na mě asi seděla Belle z Krásky a zvířete. Jsem stejná knihomolka a líbí se mi to, jak je milá, má dobré srdce, je kreativní a touží po dobrodružství a naopak nesnáší jednotvárnost. Ovšem s její odvážností už se neztotožňuji, protože já jsem narozdíl od hrdinky Belle prvotřídní srab. Bell sice není má nejoblíbenější postava, ovšem přecejen patří mezi Top mých oblíbenců z pohádek a opravdu se s ní ztotožňuji v rámci možností asi nejvíce.

Bohyně zlata


S Bell máme společnou vášen pro čtení knih,je to má oblíbená princezna protože je to romantická povaha jako já je dobrosrdečná milá a hlavně chytrá dokázala to že pravá láska vždycky zvítězí.












Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.