HPD JE NEJ

Jenom pro začátek

Takže čau já jsem Náťa a chtěla bych vám říct pár věcí o mě: 


1.Totálně miluji zvířata nejvíc KOČKY a KŘEČKY.(máme doma totiž 2 kočky a 2 křečky)



2. Nenávidím školu ale za spolužákama se těším



3. Mám sestru ta má na HPD taky účet pod jménem ukula 12345



4. Zbožňuju HPD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



5. Jsem blázen!!!

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Odpověděla bych ti prostřednictvím zpráv, ale bohužel, máš mě na ignor listu (nějak tě nehodlám spamovat, nechápu proč máš tu potřebu, mě tam mít,. akorát ti budu muset psát veřejně).

1. Že jsem tě urážela? Fajn, tak teď se připrav. Pokud si myslíš, že prve to byly urážky, asi jsi mě neviděla někoho urážet. Holka, zamysli se nad sebou. Píšeš jako malé děcko, nejsi schopná si vymyslet ani vlastní námět a nerozumíš pojmům jako je humor, a už vůbec ti nejde mluvit o problémech. Být tebou, vymazala bych ten věk. Než jsi mi napsala, že je ti dvanáct, myslela jsem si, že je ti tak maximálně osm. Takže pokud nechceš, aby tě lidi měli za naprostou krávu, dej si tam alespoň těch dvanáct (i když nevím, jestli si nějak pomůžeš).
2. Proč bych si někoho, jako jsi ty, měla mít v přátelích? Upřímně, po tom, co jsi napsala, jak tě kritizuju, a že mám hnusné články, si tě mám nechat v přátelích? Ok, ne všechny tam mám znám, ale nechat si tam takovou protivu vygumovanou, jako jsi ty? Ne, díky.
3. Milá zlatá, kritika, jakou rozdávám je to nejlepší, co můžeš dostat (ne konkrértně moje, mluvím celkově o KONSTROKTIVNÍ kritice). Když na to celou dobu koukám, jakože "What?", tak co čekáš, že napíšu? Kdybys mé rady poslouchala, mohla jsi být jinde. Btw, pořád čekám na odpověď. V jakéže knize to bylo? Hm, pokud chceš vervomocí "kritizovat", tak si alespoň najdi důvod. Silně, opravdu hodně silně pochybuji o tom, že jsi ten článek četla, protože na co, že ano? Když stačí napsat první "urážlivou" pí*ovinu, která tě napadne.

Už mi dej taky pokoj. Že do té hloupé skupiny nechci už jsem ti psala a mohlo ti dojít (mám pocit, že do záporu s IQ jít nejde), že asi nebudu někde, kde jsi jen ty a tvoje neméně hloupá sestra. A prosím uvědom si, že ti můžu teď omínusovat všechny články a komenty, nemám to zapotřebí, takže si toho koukej vážit, protože pokud budeš dál prudit, můžu pár těch mínus rozdat, jen tak, jako varování (na tohle samozřejmě odpověď čekám).
Poroučím se.

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ukula12345(We like animals:3)

NO PROTO NAPSALA STO DOBŘE JINAK BYS TO SCHYTALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smajlsmajlsmajlsmajl
ALE KDYŽ NA TO CHCI KLIKNOUT TAM NA ZAČÁTKU TAK TAM JE NAPSANÝ 123454 JE TO DIVNÝJÁ JSEM12345HHHHHHHHHsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

ukula12345To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.