girl life

Moje ranní školní rutina- doporučení kosmetiky ♥♥♥

  1.  Vstávám v 7.00
  2.  Vyčistím si zuby. Používám čistící tabletky na zuby z LUSH konkrétně BOOM (tyto tabletky mi moc nevyhovují ale samozřejmě každý má jiný názor).
  3. Převléknu se. Nejraději oblečení nakupuji v Newyorker.
  4. Vyčešu vlasy. Používám tangle teezer konkrétně růžovo fialový.
  5. Sednu si ke stolku a přichází "kosmetická" část.
  6. První obličej vyčistím čistící vodou od AVON z kolekce Clearskin. (Je to taková pěna která vyčistí váš obličej a příjemně chladí)
  7. Když má moje pleť špatné období používám korektor od AVON z kolekce Clearskin a tónovací hydratační krém ze stejné kolekce. (Korektor asi znáte a tónovací krém mi vyhovuje více. Je to hnědý krém který sladí barvu vaší pleti a zakryje vrchní nečistoty.)
  8. Na řasy nanesu výživu od Miss sporty (Mám ji z DM)
  9. Na rty si dám balzám od Mybelline new york (Je to Baby Lips konkrétně peach kiss)
  10. Nastříkám na sebe voňavku od AVON
  11. Obleču školní tašku z Topgal, nazuji boty, hodím na sebe kabát a kolem 7.20 jdu do školy

Komentáře

DameofdeathVIP(ANIME!)

Počkat... Tobě je 12? Jsi o něco mladší než já se líčidel ani nedotkla, protože mi to přijde divné si patlat něco na obličej, když se stále považuji za nerozumné dítě. Ale tobě je 12 a to mi přijde trochu extrémní se líčit, ale jinak ten článek máš pěkně napsaný, takže určitě pokračuj ve psaní dále.

DameofdeathTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

zuzka06(Poradna pro holky)

Dameofdeath: Za prvé děkuji smajl
Sice mi je 12 ale líčení je podle každého. Jsem fyzicky vyspělejší než ostatní dívky mého věku. Spousta lidí mě typuje třeba na 14 někdo ještě na víc. Vážně kdyby jsi viděl/a mojí pleť tak pochopíš... A navíc si nepatlám žádné stíny linky rťenky takže to prostě jenom vypadá jako kdybych měla normální pleť a né extrémě citlivou.

zuzka06To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Dameofdeath: Já mám mladší sestru co má ten stejný balzám a korektor sama používám, takže podle toho jsem si udělala představu. Jako s těmi znalostmi jsem pak na tom dost podobně...sousloví tónovací hydratační krém jsem dnes slyšela poprvé v životěsmajl

Damaris HarrisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.