girl life

Mé kroužky/zajmy/záliby

Ahojky :")

Dnešní článek by měl obsahovat něco o mých koníčcích jelikož je mi 12 mám za sebou již mnoho (a to fakt mnoho) kroužků... Můj úplně první kroužek byla gymnastika (jako u skoro každé holčičky). Když říkám první myslím tak v mých 2,5 letch. Teď jsem ráda, že udělám koutoul :). Mojí hvězdnou kariéru gymnastky jsem ukončila při nástupu do školy. A až do teď jsem těch kroužků vystřídala dost.. např. keramika, výtvarka, atetika, dramaťák, klavír, latinskoamerické tance, dětské tanečky, plavání, zumba a spoustu dalšího :").


Abych nebyla jen u té minulosti... Již 7 let se věnuji sborovému zpěvu zpívání miluju fakt, že od malička a zpívat s kamarády je naprosto dokonalá záležitost.


-Tréninky máme jednou v týdnu a to v Úterý


Dále 5 let dělám streetdance, tanečních týmů a celkově tanečních kroužků jsem dost vystřídala ale streetdance je výjmečný v tom, že má plno "podřadných tanečních stylů" (např hip hop, house, dancehall, poppin apod.) navíc tančím ve skupině lidí které miluju takže co je víc? Dobře uznávám tančení je finančně náročné ale mám skvělé rodiče co mě 100% podporují ♥♥♥.


-Tréninky máme i 5x týdně + soutěže o víkendech


A co se budoucnosti týče... S kamarádkou nastupujeme příští týden do boxu. S tancem chci o pololetí skončit a chci zkusit volejbal. Myslím, že by člověk měl zkusit všechno co ho zajímá a tak plánuju ještě vystřídat spousty kroužků a bavit se dokud to půjde.

MÁM VÁS RÁDA KATE

Komentáře

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Box je super, akorát se příprav, že je to dost dřina. Já jsem chodila na kontaktní kurzy boxu a vracela jsem se úplně omlácená i přes výstroj. Když jsem pak byla jednou nakupovat, tak se mě nějaká paní zeptala, jestli je u nás doma všechno v pohodě, jestli s něčím nechci pomoct a dala mi na sebe vizitkusmajl

Damaris HarrisTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

zuzka06(Poradna pro holky)

Damaris Harris: jaj smajl právě máme ještě na výběr "posilování s prvky z boxu" takže uvažuji spíše nad tímto protože po modřinách a tak moc netoužím smajl

zuzka06To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.