Fretečky

Výchova fretky

Ahojky, dneska mám pro vás téma o výchově fretky.                                                                                         Zdroj z vlastních zkušeností. 

Jak naučit fretku nekousat ?                                                                                                                           Potřebujete hodně trpělivosti, když si s fretkou hrajete a ona vás kousne VÍC , tak ji otevřete tlamičku a zachraňte pokousané místo, potom na fretku zasyčte, vadí jí to a dejte jí na 5-10 minut do klece. Pak jí zase pusťte a hrajte si. Fretka to časem pochopí.Občas pomáhá kastrace

Jak naučit fretku na záchod ?                                                                                                                         Fretka chodí většinou na záchod potom co se vyspí. Takže když se fretka vzbudí pozorujte ji a když jde mimo záchod,rychle ji přeneste na písek a odměňte fretku hlasem, pamlskem , pohlazením .  A to opakujte pokaždé když jde fretka na záchod. Pozná se to  že zacouvá a zvedne ocásek.

Puberťáky to nenaučíte, Ty vás budou zkoušet při každé příležitosti.

Hodně štěstí ↑ Můj Foxík. ↑ 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.