Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Couple Hand Casting
Video se načítá

Ve hře Couple Hand Casting budeš pomáhat novomanželům s tradicí, vek teré si nechají udělat odlitek jejich spojených rukou. Tato tradice má novomanželům přinést štěstí a připomenout den, kdy se rozhodli spojit své života navždy.

 
74%
Hra - Princess Online Dating
Video se načítá

Rapunzel dostala pozvání na rande od svého známého, kterého už dlouho neviděla. Pomozte jí s výběrem šatů a doplňků, aby si získala jeho srdce a začali spolu chodit.

 
78%
Hra - Unfreeze Me! 3
Video se načítá

Zkuste si tuto logickou hru, ve které bude vaším úkolem osvobozovat malé ptáčky z ledových kostek. K tomu vám poslouží vodní dělo a ostatní prvky, které vám pomou vodu nasměrovat až k nim.

 
66%
Hra - Cindy kadeřnice
Video se načítá

Hlavní hrdinka této super hry, která se bude jistě líbit nejen nadšeným kadeřnicím, se rozhodla otevřít si vlastní kadeřnický salón. Vy jí teď musíte pomoci obsloužit rychle a správně všechny nové zákaznice. Když budete dostatečně rychlé a splníte všechna jejich přání o ostříhání, nabarvení nebo regenerační kůru, budou spokojeny a dobře Vám zaplatí.

 
85%
Hra - Draw One Line
Video se načítá

Pokud máš dneska kluků už plné zuby, tak pro tebe máme perfektní věc, která tě z toho šrumce odtrhne. Ve hře Draw Oné Line budeš mít za úkol kreslit nejrůznější obrazce pouze jedním tahem. Podaří se ti všechny správně nakreslit?

 
85%
Hra - Fruit Chocolate Cake Cooking

V dnešní hře si zahrajeme na kuchaře. Pustíme se společně do výroby a pečení lahodného dortu. S naší kuchařkou si projdeme všechny části při výrobě samotného dortu. Uděláme si těsto, připravíme formu, upečeme dort a na závěr jej společně ozdobíme, aby vypadal vskutku nádherně.

 
85%
Hra - Corona Virus Matchnig

Zničte co nejvíce virů a to právě v této hře na motiv tetrisu. Vaším úkolem bude přetahovat jednotlivé tvary virů takovým způsobem, aby jste je spojili buď ve vodorovném nebo svislém stylu. Hru ovládáte myší.

 
91%
Hra - Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Video se načítá

Mladá vlkodlačí studentka ze strašidelné střední školy Monster High se jmenuje Clawdeen Wolfová a v následující hře se můžeš postarat o úpravu jejího zevnějšku. Clawdeen se o sebe ráda náležitě stará, ale tentokrát se rozhodla svěřit se do tvojí péče. Tvým úkolem bude postarat se kompletně o její vzhled.