FNAF blog XD

Můj nový dvojník 5 díl (Minulost 1/2)

Šoé tady je 5 díl! Omlouvám se že to včera nevyšlo ale neměla jsem čas a tentokrát to bude pouze o Puppetovi a bude to takoví druh dílu na 2 části... tak jdeme na to!

                                                                      Puppet

Ne, ne... to taky ne... a tohle taky ne. ,,No tak Puppete stojíme tady už půl hodinu kvůli pár blbejm mašlím tak pohni!" Golden Freddy nedokáže být trpěliví... když si vybíral nový kostým taky jsem tam dlouho stál a nakonec si stejně vzal ten svůj starý. ,,Puppet, Puppet, Puppet, Puppe-" ,,Sklapni Golde tohle je důležitý" ,,Vážně? Ale já si myslím že důležitější je se postavit Springtrapovi a useknout mu ty jeho dvě kebule". ,,Jasně" od té doby co jsem mu řekl ten plán mě s tím pořád otravuje... asi ti dva měli poněkud smutnou historii. ,,Puppet nedokááááže hledat, Puppet má místo očííííííí černou díííírůůůůůů..." Gold začal zpívat a když on začne zpívat třese se celá pizzerie. ,,Drž hubu jinak na tebe hodím krabici!" vykřikl jsem a konečně zmlkl. ,,Tak sorry... ale prostě nemám trpělivost abych tady čekal na mašle když se tady pohybuje Springbonnie... teda chci říct Springtrap a ještě s tím sajrantem v sobě..." ,,Jo jasně chápu je docela blbí mít starého přítele co se proti všem spolčil a ještě s duší pěkně zlí fialoví" nakonec se rozhovor stal vzpomínkovým a lítostným kdoví co. ,,Přesně ale když si to tak vezmeš tak to je docela jinak..." ,,hmmm...." Golden Freddy a já jsme se zapovídali tak že jsme si nevšimli že je už 5:57.


,,Hele musím ti něco říct Puppete" ,,A co? Už jsi mi řekl všechno ohledně... všeho" ,,Jo ale ne tuhle věc... ještě jsem ti neřekl moji m-" ozvalo se hlášení 6AM a Gold mi neřekl to co chtěl což byla docela škoda


                                                                 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.