FNAF blog XD

Můj nový dvojník: 4 díl

Šoé tak tady máte 4 díl našeho velkolepého příběhu... ehm tak jdeme na to! XD

                                                                 Mangle

,,Tak tady jsi! Čekala jsem na tebe a ty nikde..." ,,Promiň Mangle byl jsem zabořený do jednoho menšího plánu a ztratil jsem pojem o čase" řekl mi omluvně . ,,Ale Foxy to nevadí... jenom... jsem se chtěla zeptat... no však víš jestli už to někdo ví" ,,Ne... teda aspoň jsem ještě nic takového nezpozoroval takže... asi... ne". Zrovna v tu chvíli někdo zaklepal na obří kovové dveře a když jsem uslyšela ten známí hlas... opravdu jsem se vyděsila. ,,Mangle! Mangle! Jsi tam? Rychle pojď musím ti něco ukázat!" ,,už běžím Toy Freddy!" zakřičela jsem stejnou hlasitostí na Toy Freddyho a na Foxyho jsem se omluvně koukla. ,,Promiň Foxy ale už musím jít a ty by jsi měl radši taky jít... ale nechci tě samozřejmě vyhánět! Jenom kdyby sem přišel třeba Toy Bonnie nebo tady Toy Freddy, Puppet nebo prostě někdo... no snad mě chápeš" ,,Jo jasně chápu tak já už půjdu teda půjdu až ty odejdeš aby mě nikdo neviděl" usmál se na mě a já otevřela dveře. Tam už na mě čekal Toy Freddy. ,,No konečně tak pojď!" řekl s jeho klasickým vůdcovským podtónem a vedl mě tou chodbou kterou se de k hlídačovi. Když jsme byli ve středu chodby Toy Freddy mě strčil do nejbližších dveří a když jsem se už nadechovala na nějaké: Toy Freddy co blbneš? tak mi rukou zacpal pusu a druhou naznačil abych byla zticha. Když jsem přikývla dal ruku z mojí pusy pryč a já nakoukla z místnosti. Najednou mi sama od sebe spadla čelist dolů. Nevěřila jsem vlastním očím. Byl tam Golden Freddy a Puppet jak se tam spolu baví... ale pozor... v klidu baví! ,,Děláš si legraci? Jasně že by mi o nevadilo s tím parchantem nechci mít už nikdy žádné spory, přátelství nebo boje a prostě je mi jedno co se s ním chystáš udělat" řekl Golden Freddy ale sama jsem nevěděla o kom to vlastně mluví. ,,Vím že ho už nikdy nechceš vidět ale jen se prostě ptám" řekl na to Golden Freddymu Puppet.

(obrázek jsem dělala na rychlo tak se na mě nezlobte :D)

,,Jo, jo tak co máš v plánu když jsou tady všichni znepřátelení a my za to nemůžeme a tím pádem to ani nemůžeme nějak zatrhnout" ,,Koukni Spring je magor takže na něj musíme opatrně takže mám plán" Puppet pak něco Golden Freddymu začal šeptat ale co to bylo už nevím...

                                                               Phantom Freddy

Čekám... čekám a čekám... a nudím se. ,,Omego ty králičí mozku kde si!?" hledám ji poněkud dlouho... tak jako vím že jsem měl zůstat v kanclu ale dlouho se nevracela. Šel jsem dál a... ,,Ty... blbče nech toho!" nedokončil jsem myšlenku a šel jsem za známím hlasem. A jak jsem čekal Omega se právě dostala od Springtrapa a snaží se mu utéct... což jí nejde... ,,No dopr!" Omega narazila do stěny a pohmoždila si koleno a i když jste robot tak to cítíte. ,,Hej Springtrape ty srabe já vím že se ti Omega líbí ale nemusíš být zas tak prudkej! Prostě jí to řekni!" bylo to první co mě napadlo a to je: vyburcovat ho. No a jak jsem čekal byl to první a asi i poslední nápad který jsem kdy dostal. Spring se na mě otočil a trochu šokovaně a zároveň naštvaně na mě zíral. ,,Co jsi to řekl?!" teď se na mě otočil úplně a začal po mě házet věci včetně stolů. Vím že jsem  přízrak ale taky mám fyzické city! Běžel jsem až do té doby než se trefil kladivem do mojí hlavy. Jsem přízrak který může kdykoliv zmizet a má ,,kouzelné schopnosti,, ale není nad to být praví animatronik a to přesně mi Omega zajistila takže jsem jenom polo přízrak jsem... jsem něco jako Golden Freddy... jako můj starý přítel Golden Freddy. Najednou jsem ale přestal myslet a sesunul jsem se k zemi. Otevřel jsem oči a přede mnou byla... vlastně přede mnou nebylo nic nebo se mi to aspoň zdálo. Byla tam tma a já nic neviděl pak jsem ale uslyšel něčí dunivé kroky.

Takže jestli se příběh líbil tak dej + a čůůs! (to by se docela rýmovalo kdybych tam neměla 2 ů :D)






Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.